V Belgii chystají zákon, kterému opravdu neuvěříte. Pokud vyjde v platnost,máme se v celé Evropě na co těšit

22.07.2013 17:24
Zbožní muslimové se asi natolik integrovali, že se rozhodli oslavit svátek práce stylově, tedy pracovně. Evropské bezpečnostní služby zažívají v posledních dnech hyperaktivitu. Nejprve zahájilo Rusko zásah proti zbožným muslimům plánujícím teroristické akce, poté se přidala Itálie hledající šest muslimů toužících po osobním setkání s Alláhem a následně Anglie soudí skupinku muslimů za zpackaný teroristický útok.
 
Samotná Anglie zažívá v posledních měsících vyhrocování vztahu mezi muslimskými přistěhovalci a ostatní společností. Před pár dny desetitisíce muslimů demonstrovaly za zákaz urážení (tedy kritiky) islámu a před soudem stojí zároveň skupina zbožných muslimů, která plánovala velký teroristický útok na demonstraci odpůrců islamizace z Angické obrané ligy, ale jen ho jaksi pokazili.
 
Člověk se jen ptá jak je možné, že v Evropě je kolem třiceti milionů muslimů a lidi, co islám rádi nemají nebo ho přímo v Evropě nechtějí, je přes 200 milionů (dle statistik vztahu k islámu ho například nemá ráda většina Němců) a přitom mezi Evropany není stejné procento radikálů a teroristů? Například názory českých muslimů, které popisuji ve své knize Islám a islamismus v České republice (podrobnosti zde), by vedly v české společnosti k vyloučení z řad normálních lidí, ale v muslimské společnosti jsou "vstupenkou" k vedení komunity.
Vždyť podle převodu procenta radikálů z islámské komunity na Evropskou společnost by zde každý den měla do povětří vyletět jedna mešita nebo shromáždění muslimů a na muslimy by se měly pořádat každotýdenně pogromy. Jenž se prostě nic takového neděje a na rozdíl od islámského společenství Evropané nemají potřebu terorizovat své islámské odpůrce, ale naopak sami proti pomatencům, co by chtěli ve jménu Evropy muslimy zabíjet, bojují. Tedy, kde udělali soudruzi multikulturalisté chybu? Že by ten islám zase až tak mírovou vírou nebyl?
No, jako obyvatelé České republiky o tom ještě přemýšlet můžete, ale v takové Belgii se již chystá zákon zakazující kritiku islámu. Podle informací médii je zákon jasný: „Člověk by byl vinen, kdyby považoval islám za násilný, ohrožující a podporující terorismus, nebo považoval islám za politickou ideologii, která se používá pro politické a vojenské účely. Tedy říci to, co o Mohamedovi říkají sami muslimové, by pro nemuslima znamenalo riskovat pokutu nebo vězení a tedy odsouzení za islamofobii! Muslimští voliči budou jistě spokojeni a budou navrhovatele volit i v příštích volbách.