Už je to tady: Pedofilové se na Prague Pride přihlásili o svá „práva“. Chtějí naše děti!

22.08.2013 18:35
Na letošním Prague Pride se opět sešla pestrá společnost – gejové, lesby, bisexuálové, lidé, kteří nejsou ani muži, ani ženami, „katolický“ profesor Putna, milovník marihuany a pisálek JXD a jeho přátelé s transparenty „Hulim jak umim“. A kromě nich i pedofilové.
 
Nu ano, slyšíte dobře. Třetího ročníku tohoto odpudivého homosexualistického festivalu se poprvé zúčastnili pedofilové. Byli sice zatím jenom čtyři, ale jejich cíl je jasný. Na svém transparentu totiž nesli heslo „Nejen homosexuálové procházejí coming outem“. Poprvé se tak u nás pedofilové začali hlásit o svá „práva“. Naplňuje se scénář, před kterým konzervativci dlouho varují. Po gejích a lesbách budou přicházet další a další a všichni budou chtít svá „práva“ a rovnost. Lhostejno, že na nic takového nemají nárok.
 
Erotická láska k dětem je normální
Na svém webu sice odmítají, že by žádali nějaká práva, píší, že chtějí pouze osvětu. Ale cožpak to není právo? Pedofilové takové právo nesmějí nikdy dostat. Už jen z té představy je mi špatně. A jistě nejen mně. Už vidím, jak skupinky pedofilů chodí po základních školách a vysvětlují dětem, že je jejich perverzní orientace přirozená. Vždyť už teď se to děje v případě homosexuálů.  
 
Pedofilové si stěžují na „protipedofilní hysterii“ a volají po tom, aby lidé nezaujatě a střízlivě přemýšleli o jejich úchylce, již pochopitelně oni sami jako deviaci vůbec nevnímají. Myslí si, že erotická náklonnost k dětem je naprosto normální. Údajně však nechtějí, aby byl sexuální styk s dětmi legalizován. Tomu máme věřit? Vždyť jejich homosexuální kolegové také zpočátku nechtěli téměř nic. A dnes?
 
 
Pedofilie není nemoc
Správně připomínají, že až do 17. května 1990 byla i homosexualita na seznamu nemocí, a teď že už není. I oni by si přáli, aby byli ze seznamu vyškrtnuti. Ale já mám pro ně slova útěchy: Nezoufejte, i na vás dříve či později přijde řada a ideologové „svobodné liberální“ společnosti z vás ošklivou nálepku úchylů odpářou. Stejně jako už ji strhli z homosexuálů.
 
Pedofilové žádají právo na erotickou lásku k dětem. Jenže i kdyby byla čistě platonická, jde o něco, co musí v každém normálním člověku vyvolávat odpor. Netvrdím, že takto zamilovaný člověk musí nutně představovat hrozbu, ale v každém případě se jedná o úchylku, kterou je třeba ovládnout a léčit. Pokud to člověk nedokáže sám, pak s pomocí druhých. V žádném případě nelze připustit, aby začala být pedofilie vnímána jako něco normálního a přirozeného.
 
Zelení bojovali za legalizaci pedofilního sexu
To není ani paranoia, ani utopie! Už v 80. letech například němečtí Zelení usilovali o legalizaci pohlavního styku s dětmi. Finančně podporovali Svaz homosexuálů, pederastů a transvestitů, který požadoval zrušení věkové hranice pro sex. Jeden z vůdců studentských nepokojů ve Francii v roce 1968, významný představitel německých Zelených a europoslanec židovského původu Daniel Cohn-Bendit přiznal: „Když se malé, pětileté děvče začne svlékat, je to fantastické. Je to hra, neuvěřitelně erotická hra.“ V té době pracoval v mateřské škole. 
 
Homosexuálové a pedofilové k sobě měli blízko i v minulosti. Vyjadřovali si vzájemnou podporu ve svém boji za právo na existenci a rovnost a známé tváře homosexualistického hnutí s pedofily otevřeně sympatizovaly. Je to i případ známého amerického básníka Allana Ginsberga. Jak jsme v květnu na Protiproudu informovali, v Nizozemsku soud odmítl stíhat nadaci, která bojuje za legalizaci pedofilního pohlavního styku s odůvodněním, že pro společnost nepředstavuje žádné riziko.
 
Mějme se proto na pozoru. Po homosexuálech budou brzy chtít i pedofilové naše děti…