Tak to už je moc: Americká vláda školí homosexuální aktivisty. Chtějí dobýt svět. Nevěříte?

07.11.2013 16:41
V dubnu byl za jedenáct milionů amerických dolarů zahájen nový projekt, jehož cílem je školení homosexuálních aktivistů a lobbistů v různých zemích světa. Kulturní imperialismus se stal skutečností.
 
Přišla s ním americká vláda, která nehorázným způsobem zneužila peněz daňových poplatníků pro účely zvrhlého ideologického boje. Pomáhá jí v tom Americká agentura pro mezinárodní rozvoj (US Agency for International Development, USAID), Nadace Leviho Strausse, podnikatel Tim Gill, který je předním homosexuálním aktivistou, od roku 2009 „ženatým“, a další organizace.
 
Armáda homosexuálních lobbistů
Gejský plátek Washington Blade už patřičně ocenil Obamovu vládu za to, že vytváří armádu homosexuálních lobbistů, kteří budou prosazovat práva homosexuálů, stejnopohlavní „manželství“, antidiskriminační zákony a další příslušnou agendu. Nejdříve se prý zaměří na rozvojové země se silnou katolickou tradicí.
 
Nikoli náhodou se první kolo školení konalo v Kolumbii, jež je vyhlášená svým odporem k homosexualismu. Na školení se učili, jak proniknout do politických struktur a procesů a prosazovat tam svou agendu. V oficiální zprávě USAIDu z 8. dubna se píše: „Zahajujíce svou práci v Ekvádoru, Hondurasu a Kolumbii a pronikajíce do dalších zemí, budeme posilovat úsilí nevládních organizací prosazujících zájmy sexuálních menšin, školit lidi, kteří se plně zapojí do demokratických procesů, a zpracovávat výzkum o dopadu diskriminace sexuálních menšin.“ Bezpochyby se brzy dozvíme, že všichni, kdo se homosexualismu staví na odpor, představují pro demokratickou společnost vážnou hrozbu.
 
Nová doba, nové prostředky
Je zcela namístě hovořit o imperialismu. Ani ne tak primárně o politickém a vojenském, ale kulturním. Západní svět nutí ty země, jež dosud nepřijaly pokřivené západní manýry a praktiky, aby je neprodleně prosadily a tím samy sebe postupně zahubily. Nová doba si žádá nové prostředky. Ale zvedají se už i ti, kteří chtějí této hrozbě čelit. Kulturním imperialismem se široce zabývá svazek několika organizací, který přijal název Stand for Families Worldwide.
 
Na svých webových stránkách uvádí, že stojí v čele boje proti kulturnímu imperialismu a homosexuální agendě. Za cíl si vytkli odhalovat tuto kulturní válku Západu a zastavit prosazování ničivé agendy s ohledem na ochranu tradiční rodiny a přirozených vztahů. Natočili vlastní dokument, v němž nechávají promluvit samotné aktéry. A z jejich slov běhá mráz po zádech.
 
Homosexualismus – priorita americké zahraniční politiky
Bývalá ministryně zahraničí USA Clintonová nepokrytě přiznává, že boj za „práva“ sexuálních menšin je prioritou americké zahraniční politiky. A vrcholem všeho je tento její výrok: „Gay rights are human rights and human rights are gay rights.“ Myslím, že překladu netřeba. Husajn Obama proto nařídil všem vládním agenturám působícím v zahraničí, aby aktivně v tomto smyslu jednaly.
 
Hmatatelný výsledek jsme mohli spatřit i během loňského pochodu Prague Pride, kdy ho zdejší americký velvyslanec podpořil, čímž otevřeně zasáhl do vnitřní politiky našeho státu. A jak vidno, na základě přímých instrukcí Obamovy administrativy. Rozvojové země, do nichž proudí humanitární pomoc, jsou zase vydírány tím, že jim bude tato pomoc zastavena. Hovořit o imperialismu je proto zcela opodstatněné.
 
O to smutnější je, že jsme jeho součástí…