Švýcarské referendum - „Evropské jaro“: Na sociálních sítích napříč Evropou to vře!

16.02.2014 17:59
Švýcarské referendum roznítilo volání po svobodě napříč Evropou. Jakkoli postoj Bruselu ke švýcarskému referendu je uraženecky naprdnutý, zhola jinak je tomu na sociálních sítích. Drtivá většina občanů tam Švýcarům gratuluje a dovolává se rovněž referenda a zejména zamezení masové imigrace.
 
Strašidlo masové masové imigrace obchází Evropou, píše německý tisk i v souvislosti s Českou republikou – zřejmě, aby nevyznělo příliš flagrantně, že zejména v Německu se v sociálních médiích občané vehementně dovolávají zastavení nezřízené imigrace po švýcarském vzoru. A tím rovněž strhává masku celému problému – je to masový příval neevropských imigrantů, co zavdalo podnět ke švýcarskému referendu a je prioritou dnešních západoevropských voličů, kteří vystřelují protiimigrační strany na výsost politického nebe.
 
Ano, není to vlastní svoboda pohybu po Evropě, čemu se Evropané brání (a nedělejte z nich blbce!), ale její zneužívání zejména sociálními a nepřizpůsobivými imigranty a dlouholeté ignorantsví tohoto problému bruselskou levicovou nomenklaturou. Právě despotická přezíravost a multikulturalistická posedlost jeho aparátčíků stála víc než samotné švýcarské referendum u zrodu „Evropského jara“, jak současné vzedmutí Evropanů trefně nazývá švýcarský tisk.
 
Falešná evropská multikulturalistická přistěhovalecká politika se konečně dostala do stádia, kdy působí proti svým osnovatelům a proponentům a paradoxně vydělává politické body soudným reálně-politickým stranám a entitám.