Skrytá forma genocidy

20.07.2012 17:56

V průběhu historie tu byly dva hlavní proudy hnutí.Jedni zastávali a prosazovali lidské svobody a snažili se podporovat lidstvo.Druzí hledali dominanci a kontrolu.

Kolem roku 1850 se ve Velké Británii rozvinula pseudo-věda s názvem EUGENIKA.Jako odnož z tohoto vzniklo nacistické Německo, které mělo programy rasové hygieny. Ale eugenici byli financovaní královskou britskou rodinou. A byla to vlastně jejich glorifikace a utvrzení v tom,v co aristokracie věřila po tisíciletí.Že aristokrati jsou božští.Že mají božské právo králů.A že mají právo zotročit a vraždit národy.Postupně jak svobody celosvětově vzrostly,vlády vyvynuli skryté prostředky k tomu jak kontrolovat populaci a jak je popravit.O tom mnoho eugeniků,včetně vědce Bertranda Russella,oceněného Nobelovou cenou,psalo a mluvilo.

Bertrand Russell : "Kombinace stravy, injekcí a soudní příkazy, vyprodukují typ charakteru a druh víry v autoritu, která bude považována za žádoucí a jakákoliv kritika proti této moci se stane psychologicky nemožnou."

Můžeme se podívat do 20. a 30. let,,kdy byli posedlí tím,že nám budou dávat do potravin chemické látky, do vody, aby nás udělali méně agresivními, více poslušnými, debilizovat nás, abychom vše přijali. 

Henry Kissinger v 70. letech prosadil zákon s názvem Memmorandum 200.Kde se píše o tom,že se má použít jídlo a válka jako zbraň ke snížení světové populace třetího světa.

Tato světová vláda je vybudována a založena k tomu,aby redukovala světovou populaci. A je to v britském dokumentu královské komise o redukci populace z roku 1949.

Vědecký poradce Bílého domu,John P. Holdren, napsal knihu v 70. letech,že by meli vynalézt tajné chemické látky,které by se přidali do veřejných zdrojů pitné vody,aby snížili plodnost u občanů.

"Elita" přiznává,že budují globální vládu,aby prováděli potajmu genocidu. Vše za účelem otrávit, oslabit a redukovat naši plodnost. Světová vláda je jen jako zástěrka,takže globalisti mohou vykonávat genocidu. A není fér jim říkat nacisti. Nacisti jednali moc rychle a jejich záměry byly veřejně prozrazeny.Oni jsou horší než nacisti.