Pravda o 11/9 (2. díl)

13.01.2013 13:45

 

Al-Kajda není ničím jiným, než databází žoldáků, kteří byli vytrénováni a materiálně podporováni Pentagonem a CIA. V roce 1979 byla Al-Kajda, v podobě mudžahedínů / Tálibánu, tajnou zbraní Američanů v rámci operace Cyklón. Po 9/11, během doby, kdy Bushova administrativa usilovala o podporu Američanů pro válku v Afghánistánu a v Iráku, umožnila členům Bin Ladenovy rodiny tajně odletět ze Spojených států, i když všechny ostatní lety nad územím USA byly zastaveny. Rovněž došlo k odhalení skutečnosti, že americké síly tajně vyvezly síly Tálibánu z Afghánistánu do Pákistánu, aby je ochránily před porážkou po 11. září.
 
Dokonce i globalistická ministryně zahraničních věcí USA Hillary Clintonová přiznala, že Al-Kajda byla vytvořena a sponzorována Spojenými státy.
 
Rodiny Bin Ladena a rodina Bushových spolu dělaly obchody celá desetiletí a investovaly společně ve společnosti Carlyle Group. Bin Laden byl vůdcem U.S. armády v zastoupení, která byla známá pod názvem mudžahedíni. Tato armáda stála za porážkou Sovětů v Afghánistánu. Bin Laden se setkal s agentem FBI Tedem Gundersonem, aby mu prodal rakety Stinger, které měly být použity proti Sovětům.
 
Vůdce Al-Kajdy, Anwar Al-Awlaki, byl, jak se uvádí, prvním Američanem na seznamu smrti CIA. Byl ale zároveň hostem vojenského dýchánku v Pentagonu několik měsíců před 11.září.
 
Adam Gadahn, takzvaný mluvčí a vůdce Al-Kajdy, který údajně produkoval videa Al-Kajdy, jako např. to hrůzu nahánějící video, které zobrazuje šplhající muže v maskách v tréninkovém táboře v poušti. Jeho životní příběh a obvinění, jež byla proti němu poté vznesena, nejsou opřena o žádná solidní fakta. To pochopíte, když si přečtete jeho profil.
 
Krátce řečeno, rodina Osamy Bin Ladena měla blízké vazby s rodinou Bushových a Osama byl přiznaným agentem CIA. Anwar Al-Awlaki byl americký občan, narozený na území Spojených států. Adam Gadahn byl Američan narozený ve Spojených státech. Al-Kajda byla “vyrobena v USA”.
 
Aby toho nebylo málo, mnoho údajných únosců z 9/11 “je stále naživu a daří se jim dobře”. Důvod, proč teroristický útok z 11. září nebyl zmíněn na stránce FBI, která byla věnována Osamovi Bin Ladenovi, byl ten, že “FBI neměla žádné důkazy, které by mohly spojovat osobu Bin Ladena s 9/11”, prohlásil Rex Tomb, vedoucí Investigativního oddělení pro vztahy s veřejností FBI.
 
Al-Kajda je nadále sponzorována a podporována Spojenými státy a NATO, nyní za účelem destabilizace Libye a Sýrie za pomoci britských jednotek SAS.
 
Dokonce i BBC přiznala, že Al-Kajda nikdy neexistovala v takové podobě, v jaké nám o ní říkali.
 
Údajný organizátor 11.září, Khalid Sheikh Mohammed, se k tomu přiznal teprve v březnu 2003, poté co byl 183x vystaven mučení, jež je nazýváno ‘waterboarding’. Mohammedovi bylo rovněž řečeno, že pokud se nepřizná, bude ublíženo jeho dětem. Mohammed se poté dokonce přiznal k zavraždění novináře Daniela Pealeho, i když fakta jasně ukazují, že tuto vraždu nespáchal.
 
John Yoo, právní poradce prezidenta George W. Bushe a autor nechvalně proslulých výroků, které se týkají mučení, prohlásil, že “není v rozporu s právem drtit varlata člověka, který je podezřelý z teroru, za tím účelem, aby z něho bylo možno vypáčit informace.” Yoo byl odsouzen za válečné zločiny a nyní vyučuje právo na UC Berkeley.
 
Příběh týmu Navy Seals 6, jehož členové údajně usmrtili Bin Ladena, je rovněž očividný podvod. Možná proto vojáci týmu Navy Seals 6 údajně zahynuli v helikoptéře, která se s nimi zřítila jen několik týdnů po tomto vybájeném přepadení.
 
Existuje velké množství důkazů, že americká vláda věděla dopředu o útocích 11. září. Obchodování s akciemi společností, které byly těmito útoky po 11. září nejvíce zasaženy, narostlo, prostřednictvím obchodních aktivit insiderů, dramatickým způsobem v týdnu, který předcházel útokům.
 
Mike Springman, bývalý vedoucí Amerického vízového úřadu v Rijádu, v Saudské Arábii, upozornil na to, že údajným únoscům z 9/11 byla udělena víza přímo díky CIA.
 
Důkazy o tom, že americká vláda byla o útocích informována dopředu, ukazují, že Al-Kajda, (která je vnímána jako vnější hrozba) je jakoby vystřižena ze Zprávy o Železné hoře, či jako z válečného scénáře Hermanna Goeringa:
 
“Přirozeně, běžní lidé nechtějí válku, ani v Rusku, ani v Anglii, ani v Americe, či v Německu. To je jasné. Ale nakonec to jsou vůdci země, kteří udávají její směr a je vždy snadné strhnout lidi s sebou, ať už se jedná o demokracii, fašistický, diktátorský, parlamentní či komunistický diktátorský system. Je to snadné. Jediné, co lidem musíte říct, je, že na ně byl podniknut útok a pranýřovat pacifisty za to, že nemají dostatek patriotismu a vystavují tak zemi nebezpečí. Stejným způsobem to funguje v každé zemi.”
 
George W. Bush plánoval další útok pod falešnou vlajkou ještě po 11. září, aby mohla být ospravedlněna invaze do Iráku. Pan Bush řekl panu Blairovi, že se natolik obává toho, že se nenajdou žádné zásadní důkazy proti Saddámovi, že pomýšlel na to, že nechá americká špionážní letadla U2 přemalovat barvami OSN a pošle je nad Irák. Bush poté dodal: “Jakmile na ně Saddám nechá střílet, poruší rezoluce OSN.”
 
Velké množství důkazů spojuje izraelské špionážní služby s 11. zářím. Mezi 90 zadrženými Izraelci po 9/11 byla skupinka pěti, která je dnes všeobecně známá pod názvem “tančící Izraelci”. Tato skupinka byla pozorována na více místech New Yorku, jak filmují útoky a jak se z nich radují. Tito muži byli zadrženi NYPD (policie města New York –p.p.). Policie i agenti FBI je začali skutečně podezřívat, když u nich našli mapy města, na nichž byla některá místa zvýrazněna, jakož i nástroje na rozřezávání krabic (stejné, jaké u sebe měli údajní únosci), 4700 dolarů, které byly napěchované v punčochách a pasy cizích zemí. “Tančící Izraelci” se později objevili v izraelské talk show a tvrdili, že “pořizovali dokument o události.” Svědkové potvrdili, že byli na daném místě přichystáni DŘÍVE, než udeřilo první letadlo a jakmile letadlo zasáhlo cíl, vzájemně si gratulovali. Tito oslavující Izraelci se během těchto událostí rovněž nazájem fotili.
 
Christopher Bollyn rovněž zkoumal izraelské propojení s 11. zářím. Autor bestsellerů Joel Rosenberg předpověděl událost podobnou 9/11 ve své knize Poslední džihád devět měsíců předtím, než k ní došlo. Je zajímavé, že “Rosenberg působil jako poradce pro komunikaci pro celou řadu amerických a izraelských vůdčích představitelů, včetně ministerského předsedy Benjamina Netanyahua…” Rosenbergova nejnovější kniha se nazývá Imploze, což je velmi výstižné, pokud vezmeme v úvahu implozi věží Světového obchodního centra, která symbolicky poukazuje k budoucí implozi americké ekonomiky, jejíž hlavní část byla, jak se brzy přesvědčíme, dokončena již v roce 2008.
 
Zbigniew Brzezinski, poradce pro národní bezpečnost Jimmiho Cartera a člen CFR/Trilaterální komise/Bilderbergu a muž, který stál za vytvořením Al-Kajdy, navrhoval, že vláda by měla provést ve Spojených státech operace pod falešnou vlajkou, aby ospravedlnila útok na Írán.
 
Ve své knize z roku 1997 Velká šachovnice: Americká převaha a geostrategické imperativy Brzezinski napsal, že je nezbytné, aby se Spojené státy zmocnily euroasijského Balkánu. “Euroasijský Balkán je z hlediska potenciální ekonomické ceny nesmírně důležitý: v tomto regionu se nalézá enormní koncentrace přírodního plynu a ropy. K tomu jsou zde ještě naleziště důležitých minerálů, včetně zlata.”
 
Brzezinsky je rovněž dobře známý díky svému výroku, že “dnes je nekonečně jednodušší zabít milion lidí, než mít milion lidí pod kontrolou.” Brzezinsky rovněž napsal: “Technokratická éra zahrnuje postupný rozvoj stále více kontrolované společnosti. V rámci takovéto společnosti bude dominovat elita, která nebude svazována žádnými tradičními hodnotami. Již brzy bude možné uplatňovat téměř nepřetržitou kontrolu každého občana a uchovávat o něm stále se doplňující záznamy, které budou obsahovat i ty nejosobnější informace. Tyto záznamy budou mít úřady okamžitě k dispozici.”
 
Gary Hart, který je rovněž jako Brzezinski členem CFR, napsal dopis, v němž navrhuje, že by Spojené státy měly uskutečnit útok pod falešnou vlajkou, aby tak mohl být ospravedlněn útok na Írán. Hart se rovněž odvolává na několik událostí, které byly, jak bylo úřady přiznáno, rovněž nahrané útoky pod falešnou vlajkou, jako bylo potopení lodi Maine, či incident v Tonkinském zálivu.
 
Překladatelka FBI Sibel Edmonds byla propuštěna poté, co odhalila, že vláda věděla dopředu, již od dubna 2001, o možných útocích na americká města za použití letadel jako bomb. V červenci 2009 Edmondsová porušila federální vládou uvalený příkaz mlčení a odhalila před veřejností skutečnost, že Osama Bin Laden, Al-Kajda i Taliban, pracovali všichni, až do 11. září 2001, v součinnosti se CIA.
 
Rovněž jeden bývalý důstojník CIA (Jeff Stein - p.p.) potvrdil, že videonahrávky s Bin Ladenem jsou podvod.
 
Boeing 757 má rozpětí křídel 125 stop, nicméně otvor v budově Pentagonu byl velký přibližně jen 76 stop do šířky. Pentagon je jednou z nejlépe zabezpečených budov na světě, pokud jde o kamerový systém, nicméně veřejnosti nebyla poskytnuta jediná fotografie letadla, které do této budovy údajně narazilo. První reportáže CNN rovněž nepřinesly žádné důkazy o tom, že by příčinou výbuchu v Pentagonu byl náraz letadla.
 
Zpráva komise pro 9/11 je lež o 571 stránkách. Tato zpráva zcela vynechává pád budovy 7. Tato zpráva zároveň odhaluje, že vláda varovala dopisem komisi pro 9/11, aby se útoky z 11. září nezabývala do hloubky. Tento dopis byl podepsán generálním prokurátorem Johnem Ashcroftem, ministrem obrany Donaldem Rumsfeldem a tehdejším ředitelem CIA Georgem J.Tenetem. Bush a Cheney poté ještě navíc odmítli vystoupit před komisí pro 9/11 individuálně, a když vystoupili společně, odmítli vypovídat pod přísahou. Namísto toho se později setkali s členy panelu komise osobně v soukromí a bez povolení nahrávacího zařízení.
 
Starší právní zástupce komise pro 9/11 John Farmer prohlásil, že vláda souhlasila s tím, že nesdělí pravdu o 11. září. Senátor Max Cleland rezignoval jako člen komise pro 9/11, když o této komisi prohlásil, že je “národním skandálem.” Cleland rovněž prohlásil: “Jednoho dne budeme muset vyslechnou celý ten příběh, protože záležitost z 9-11 je pro Ameriku tak důležitá. Ale tento Bílý dům se snaží zahladit stopy.”
 
Člen komise pro 9/11, Bob Kerry, prohlásil: “Existuje velké množství důvodů pro to, abychom se mohli domnívat, že existují i jiné alternativy, než ta, kterou jsme ukázali v naší verzi.” Komisi byl, pro její vyšetřování, poskytnut omezený čas a limitované finanční zdroje a její přístup ke klíčovým dokumentům a ke klíčovým svědkům byl omezován administrativou. Člen komise pro 9/11 Tim Roemer uvedl, že komise zvažovala kriminální vyšetřování, které se týkalo nepravdivých svědectví. Jak bylo citováno, komise prohlásila: “Byli jsme nesmírně frustrováni nepravdivými svědeckými výpověďmi, které jsme dostávali.”
 
Novinář Luke Rudowski vyhledal člena Zprávy komise o 9/11 Thomase Keana a nechtěl ho nechat na pokoji, dokud mu nezodpoví sporné otázky, které se týkají 11. září. Kean samozřejmě prchal pryč, dotazům se vysmíval a volal bezpečnost poté, když byl dotázán, co říká zprávě Philipa Zelikowa o výsledcích šetření pro komisi o 9/11, která byla napsána ještě předtím, než vyšetřování vůbec začalo.
 
Cvičení jako bylo “Vigillant Guardian” (Bdělý stážce) byla prováděna paralelně s útoky 11. září, což zmátlo NORAD (U.S. protivzdušnou obranu), její zaměstnance i piloty. Cvičení pumových atentátů v londýnském metru se odehrávalo rovněž přesně v téže době jako skutečné teroristické útoky 7/7 (přesně ve stejnou dobu a na stejných stanicích metra – p.p.). Policejná zdroje potvrdily, že 22. července, několik hodin předtím než Anders Breivik spustil svůj smrtící útok na politický letní tabor na ostrově Utoya, prováděla policie cvičení, které simulovalo prakticky totožný scénář. Skutečnost, že by se tato cvičení odehrávala náhodou ve stejném čase a na stejném místě jako skutečné teroristické útoky, je ze statistického hlediska nemožná, i pokud by se toto týkalo pouze jedné události. A zde máme takovéto události hned tři.
 
Několik dobře informovaných lidí jako Alex Jones, William Cooper či Lyndon La Rouche předpovídalo 9/11 měsíce předtím, než k němu došlo, na základě prediktivního programování v korporátních médiích.
 
9/11 posloužil jako ospravdlnění invaze do Afghánistánu, kde nyní americké jednotky střeží a podporují obchod s opiem. Odhady z roku 2010 uvádějí, že díky této invazi bylo zabito 19.629 Afghánců a 48.644 jich bylo zraněno. 92 % Afghánců nikdy neslyšelo o 11. září.
 
9/11 rovněž sloužil jako ospravedlnění invaze do Iráku, kde firmy British Petroleum a Haliburton navýšily své výdělky. I když Irák neměl žádnou vazbu na 11. září, odhad z roku 2010 uvádí, že bylo zabito 900.338 Iráčanů, zraněno jich bylo 1.690.903 a další miliony byly donuceny k přesídlení.
 
Mnoho lidí bylo oklamáno, aby se dali k armádě a pomstili se tak za 9/11 invazemi v Afghánistánu a v Iráku. Údaj z 20. srpna 2011 uvádí, že bylo zabito 2.689 koaličních vojáků v Afghánistánu a 4.792 v Iráku. Odhaduje se, že bylo zraněno přes 100.000 koaličních vojáků, mnoho z nich přišlo o končetiny. Každý den spáchá sebevraždu jeden americký voják.
 
Pat Tillman chtěl říct nahlas pravdu o tom, co se nyní děje v americké armádě, ale střelba do vlastních řad (“friendly fire”) ho zasáhla třikrát z blízkosti pouhých třiceti stop.
 
Tillman vešel ve známost incidentem z března 2003, bezprostředně po invazi do Iráku, kdy Tillman řekl svému příteli Russelu Baerovi: ”Víš, tahle válka je tak zkurveně ilegální” a poté naléhal na celou svoji četu, aby ve volbách 2004 nevolila Bushe. Tillman byl opravdový intelektuál, který měl odvahu nahlas říkat to, co si myslel.
 
Zhlouplá a indoktrinovaná americká veřejnost je schopna účastnit se motivačních proslovů, které jsou přednášeny válečnými zločinci a těmi, kteří by měli být vyšetřováni velkou porotu kvůli 9/11.
 
Tucty dokumentárních filmů již vymazaly oficiální verzi o 9/11.