Pravda o 11/9 (1. díl)

03.01.2013 18:02

 

Iluze svobody bude pokračovat tak dlouho, dokud to bude výnosné. V okamžiku, kdy se ukáže, že je tato iluze již příliš nákladná na to, aby byla nadále udržována, prostě se strhnou kulisy, rozhrnou se závěsy, odnesou se stoly a křesla a vy pojednou uvidíte cihlovou zeď zadní části divadla.”
 
Frank Zappa
 
9/11 byl den, který nám ukázal cihlovou, zadní část divadla, mříže na oknech a plot z ostnatého drátu kolem jeho obvodu. Nicméně většina Američanů prokázala, že není schopna se vypořádat s jednoduchou pravdou. Američané namísto toho svéhlavě ignorují fakta, odmítají přemýšlet, praktikují orwellovskou dvounázorovost a kognitivní dizonanci, opírají se o předsudky běžného života, anebo se nepřetržitě baví sportem či perverznostmi. Mnoho z těchto lidí pokračuje i poté, co viděli své spoluobčany zmasakrované v přímém přenosu, “prostě v pozitivním přístupu k životu.”
 
Pro ty, kteří jsou schopni se vypořádat s pravdou, bylo 11. září výukovým dnem o tom, co jsou to útoky pod falešnou vlajkou. Tím, že budeme informovat ostatní o útocích pod falešnou vlajkou, které proběhly v minulosti, pokusíme se zabránit dalším, budoucím útokům. Hnutí za pravdu o 9/11 musí zajistit to, aby ti, kteří se stali obětí masové vraždy 11. září, nezemřeli nadarmo.
 
Jste schopni vypořádat se s pravdou o 9/11?
 
Jedním z nejlepších míst, kde je možné začít s průzkumem o 11. září, je organizace Architekti a inženýři pro pravdu o 9/11. V rámci této organizace více než 1700 aprobovaných architektů a inženýrů prokázalo, mimo jakoukoli pochybnost, že obě věže dvojčat Světového obchodního centra, jakož i Budova 7 (do které žádné letadlo nenarazilo), byly zničeny prostřednictvím kontrolované demolice. Určitě se podívejte na dokumentární filmy jako je Solving The Mystery of World Trade Center 7 (Vyřešení tajemství Světového obchodního centra 7) či 9/11. Blueprint for Truth (9/11, náčrt pravdy) nebo Explosive Evidence – Experts Speak Out (Explozivní důkazy – experti vypovídají).
 
Dokument Vyřešení tajemství budovy 7 Světového obchodního centra začíná tím, že jeden z předních evropských expertů zkoumá pád Budovy 7: “Toto je kontrolovaná demolice”, říká. “Naprosto jasně. Tato budova byla implodována. Byla to práce na zakázku, kterou provedl tým expertů.” Poté je, vedle kolapsu budovy 7, ukázáno zhroucení jiných budov, o kterých je známo, že na nich byla provedena kontrolovaná demolice. Je zcela zjevné, že WTC 7 se zhroutila naprosto totožným způsobem. Komentátor Ed Asner k tomu poznamenává, že to trvá měsíce, než se ke kontrolované demolici připraví budova, která má 47 pater.
 
Poté sledujeme záznam z 9/11, kdy požárníci říkají “ustupte, budova bude vyhozena do vzduchu.” Jeden student medicíny a další lidé dosvědčili, že slyšeli výbuchy a popsali tlakovou vlnu, která se prohnala budovou 7 bezprostředně po explozi. Jeden doktor popisuje odpočítávání 3-2-1, po kterém následovala imploze. Několik reportérů, včetně Dana Rathera, bezprostředně poté, co došlo ke zhroucení budovy 7, rozpoznalo, že budova WTC 7 byla zničena prostřednictvím “plánované imploze.”
 
Národní institut pro standardy a technologii (NIST/vláda) tvrdí, že WTC 7 se zhroutila díky ohni v kancelářích. Nicméně Richard Gage, architekt a zakladatel AE 911 Truth, zdůrazňuje, že v celé historii nedošlo nikdy ke zhroucení žádného mrakodrapu, jenž byl vyrobený z oceli. Gage a strukturální inženýři poté prokázali, že WTC 7 se zhroutila do svých základů symetricky a volným pádem, což přiznává dokonce i NIST. Aby se budova mohla takto symetricky zhroutit, muselo by dojít k přeříznutí každého sloupu z oceli přesně ve stejném čase. “Symetrie tohoto pádu je hlavním důkazem,” říká další inženýr.
 
Navzdory faktu, že požáry v kancelářích nemohou roztavit ocel, bylo v troskách WTC nalezeno velké množství roztavené oceli. Jak došlo k roztavení této oceli? Větší množství profesorů, včetně Stevea Jonese a Nielse Harrita, našlo důkazy o tom, že v prachu WTC se nalézal aktivní termický material (nano-thermite), což je high-tech explozivní látka, která se používá na ničení struktur z oceli. Použití nano-thermitu by vysvětlilo, proč požárníci, kteří zasahovali, poté zmiňovali v rozhovorech, že viděli stékat roztavený kov jako lávu.” NIST přiznává, že bylo v rámci útoků 9/11 usmrceno téměř 3000 lidí, a že exploze byly jasně patrné, nicméně “nebyly prováděny žádné testy, které by prokázaly, či vyvrátily přítomnost výbušných látek.” Většinu trosek, které pocházejí z útoků 9/11, nechala vláda rychle zničit, dřív než mohlo dojít k jejich řádnému otestování.
 
“Šťastlivec”, Larry Silverstein, pronájemce Světového obchodního centra v době 11. září v televizi potvrdil, že Budova 7 byla “stržena” (pulled), termín, jenž se běžně používá pro kontrolovanou demolici. Silverstein pojistil v červenci 2001 svoje Světové obchodní centrum na částku 3.55 miliard dolarů (méně, než dva měsíce před 9/11). Po 11. září Silverstein žaloval pojišťovací společnosti, když tvrdil, že dvě letadla představují dva rozdílné útoky. Tento spor vyhrál a byl odměněn částkou 4.57 miliard dolarů, podle odhadu, který následoval poté. Šťastlivec Larry, jehož kancelář se nacházela v budově Světového obchodního centra, kde, jak sám přiznává, pobýval každý den, tvrdil, že tam zrovna 11. září náhodou nebyl, jelikož ho jeho žena právě na tento den objednala k dermatologovi a naléhala na něj, aby tam také opravdu zašel. Čtyři z Larryho zaměstnanců na 88. patře WTC takové štěstí neměli.
 
Navíc k tomu všemu ještě BBC, jakož i další media, oznámila zhroucení Budovy 7 o 23 minut dříve, než k tomu skutečně došlo. Toto naznačuje, že scénář zpráv byl napsán s vědomím toho, že k této demolici má dojít.
 
Jeden z nejvýše postavených insiderů v rámci americké vlády, Dr. Steve R. Pieczenik prohlásil, že Osama Bin Laden zemřel v roce 2001 (krátce po 9/11 -p.p.) na tzv. Marfanův syndrom (selhání ledvin – p.p.). Pieczenik prohlásil, že je odhodlán dosvědčit před Velkou porotou, že mu jeden z nejvýše postavených generálů USA přímo řekl, že 9/11 je útok pod falešnou vlajkou a práce zevnitř (inside job). Pieczenika nelze odmítnout jako “konspiračního teoretika”. Sloužil jako zástupce sekretáře státu pod třemi různými vládami (Nixona, Forda a Cartera) a pracoval rovněž pro Reagana a Bushe seniora. Rovněž v současné době stále ještě pracuje jako konzultant pro americké Ministerstvo obrany. Bývalý kapitán amerického námořnictva, Pieczenik, je držitelem dvou prestižních vyznamenání Harry C. Solomona na Harvardské škole medicíny a obdržel zároveň PhD na MIT (Messachussetském institutu pro technologii).
 
“Řídili útoky,” prohlásil Pieczenik a uvedl jmenovitě jednotlivé osoby Bushovy administrativy… “Vyučoval jsem ‘odstoupení’ a operace pod falešnou vlajkou na Národní škole pro válku, vyučoval jsem to se všemi svými operativci, tak přesně vím, co to udělali americké veřejnosti,” dodal Pieczenik.
 
Pieczenik není jediný. Stovky služebně vyšších vládních činitelů odmítly oficiální verzi o 9/11.
 
Podle bývalého zvláštního agenta FBI, Teda Gundersona, byl 9/11 očividně prací zevnitř (inside job). Svědci, jako Jeffrey Smith, s tím souhlasí.
 
Autoři Projektu pro nové americké století (PNAC) uvádějí ve zprávě, která byla napsána rok před 9/11, a která byla nazvána Přebudování obrany Ameriky, že Američané nepodpoří vojenské dobývání Středního východu, pokud nedojde k nějaké katastrofické, kataklyzmatické události – něco jako nový Pearl Harbor. Tímto Pearl Harborem bylo 11. září, které posloužilo jako záminka pro invazi do Afghánistánu, do Iráku a pro ničivé bombové útoky bezpilotními letadly (drony) v Pákistánu. Členy PNAC a/nebo signatáři této zprávy jsou Dick Cheney (CFR), Elliot Abrams (CFR), Richard Armitage (CFR), Donald Rumsfeld (CFR), Paul Wolfowitz (CFR), Robert Zoellig (CFR), Lewis (Scooter) Libby, William Kristol (CFR), Steve Forbes, John Bolton (CFR), Richard Pearle (Bilderberg) a mnoho dalších.
 
Tři měsíce před 9/11 si viceprezident Dick Cheney přivlastnil kontrolu nad NORADem (Velení severoamerické protivzdušné obrany). Z tohoto důvodu bylo pouze v jeho pravomoci přivolat vojenská letadla k uneseným linkám 11. září. Tyto své pravomoci Cheney nevyužil, dokud nedošlo ke zničení Svěového obchodního centra a části Pentagonu a dokud nebyl sestřelen let 93.
 
Sekretář pro dopravu 11. září Norman Mineta dosvědčil, že Dick Cheney vydal toho dne rozkaz americkým vzdušným silám, aby nezasahovaly. Tři měsíce po 9/11 se Dick Cheney vzdal kontroly nad NORADem a vrátil ji pod vojenské vedení. Dick Cheney byl, dříve než se stal viceprezidentem, výkonným ředitelem (CEO) firmy Haliburton. Firmě Haliburton byly bez výběrového řízení přiděleny kontrakty na okupaci Iráku. Po 9/11 Cheney prohlásil, že “vláda bude nyní muset operovat ve skrytu a pracovat proti temným silám v utajení.”
 
Podle nositele Pulitzerovy ceny, novináře Seymoura Hersche, požadoval Dick Cheney další útok pod falešnou vlajkou, aby bylo možné zahájit válku proti íránskému lidu. Hersch objasnil, že během setkání v Cheneyeho pracovně byla zvažována myšlenka, že by se Navy Seals (zvláštní jednotky americké armády – p.p.) v přestrojení za Íránce posadili do íránských závodních člunů a nechali na sebe pálit americkou armádu. Myšlenka takovýmto způsobem vyprovokovat válku s Íránem byla ale nakonec zamítnuta.
 
Dr. Robert Bowman, bývalý člen amerického obranného system Hvězdných válek během období prezidenta Forda, vystoupil na veřejnosti s prohlášením, že oficiální verze 11. září je konspirační teorie vlády, a že jeho hlavním podezřelým, který měl být architektem tohoto útoku, je Dick Cheney.
 
Onoho rána, 11. září, byl prezident George W. Bush na návštěvě základní školy na Floridě. Děti ve třídě opakovaly určitá slova a Bush se na to díval. Slova, která děti opakovaly, byla: UDEŘIT, OCEL, LETADLO, MUSÍ. Pokud pozměníme pořadí slov, dostaneme větu LETADLO MUSÍ UDEŘIT OCEL. Zde to máte jako na dlani.
 
Krátce po 9/11 vystoupil George W. Bush s projevem, v němž prohlásil toto: “Únosci byli nástrojem zla (…) stojí za nimi kult zla, jehož cílem je působit bolest nevinným lidem a těšit se z lidského utrpení. Oni představují ten nejhorší druh krutosti, krutosti, která je živena, nikoliv oslabována slzami. Oni představují ten nejhorší druh násilí, čistou zášť, když si ve stejné době přisvojují autoritu boží. Je třeba chápat, že zlo, stejně jako božství je opravdové. A v těchto teroristech si zlo našlo svého ochotného sluhu.”
 
“Kult zla za únosci”? Nemohly by to být Skull and Bones? Tajná společnost, která je výtvorem CIA (zaměstnavatel Bin Ladena), a k níž přináležely tři generace rodiny Bushů?
 
10. září 2001 Donald Rumsfeld řekl během svého projevu, že Pentagon není s to vyúčtovat 2.3 trilionu dolarů. Následujícího dne se toto přiznání ztratilo pod nánosem zpráv o útocích 11. září. Rumsfeld rovněž přiznal, že došlo k sestřelení letu 93, což bylo zjevné, jelikož trosky částí letadla byly nalezeny v okruhu 8 mil.
 
Velké množství státních úředníků na významných pozicích, jako např. starosta San Franciska Willie Brown, bylo ještě před začátkem útoků varováno, aby toho rána, 11. září, neletěli do New Yorku. Proč nebyli ostatní lidé, kteří nastoupili do letadel, jež se měly stát terčem teroristického únosu, rovněž varováni?
 
FBI věděla o tom, že má dojít k pumovému útoku v roce 1993 na Světové obchodní centrum, ale odmítla tento útok zastavit. Informátor FBI chtěl nahradit skutečnou bombu atrapou, ale FBI ho poté stáhla z případu. Informátor se domníval, že se na něj FBI snaží natražit léčku a nahrával si všechny hovory s agenty. Pumový útok poté zabil šet lidí a zranil jich více než 1000.
 
V březnu 2001, jen měsíce před 9/11, usiloval tehdejší mluvčí Domu zástupců (součást amerického kongresu –p.p.) Newt Gingrich o to, aby došlo k restrukturalizaci americké vlády, a aby byla dána zvláštní autorita exekutivní větvi vlády s ohledem na terorismus. Newt nepochopitelným způsobem předpověděl 9/11 a následné útoky Antraxem, měsíce předtím, než k nim skutečně došlo a plánoval protiústavní odpověď.
 
Zvláštní záložní síť, která umožňuje komunikaci mezi vládou a vojenskými agenturami i v případě mimořádných okolností, byla zázračným způsobem aktivována den před 9/11 a byla tak již v provozu ve chvíli, kdy se odehrály teroristické útoky v New Yorku a v Pentagonu. Z neznámých důvodů došlo 10. září k přepnutí z přípravného do “výkonného modu”. Tak mohl být tento systém použit ihned následujícího dne, kdy došlo k celostátní mimořádné události a mohl být použit ihned přesně k tomu účelu, k němuž byl připraven.
 
Mnoho vlád, včetně americké, se přiznalo, že se v minulosti podílely na útocích pod falešnou vlajkou, jako byla operace Northwood, incident v Tonkinském zálivu, operace Glaudio, Pearl Harbor, Světové obchodní centrum v roce 1993, USS loď Liberty... Tento seznam obsahuje každý větší incident, který poté vedl k válce.
 
 
You Can´t Handle the 9/11 Truth, vyšel 10. září na activistpost.com, překlad pro freeglobe.cz R. Václav