Jak vyřešit krizi?

19.07.2012 07:31

VÁLKA - Toto řešení si zvolil svět po krizi v roce 1929.Ekonomická stagnace je motivována válečnou výrobou.Výsledek tohoto řešení v jaderném věku si nikdo ani nebude představovat! Naskýtá se otázka,jestli Írán by byl schopen zmáčknout "tlačítko" jako první?

DLOUHODOBÁ STAGNACE - Toto řešení nám nabízí nadnárodní bankéři.Úroky se sníží,půjčky se rozloží v čase a my budeme platit,platit a platit.....Daně,poplatky,vyšší ceny.Lidé budou muset odložit svojí potřebu,růst životní úrovně a vzdát se svých potřeb a budou muset zaplatit dluhy,které nezpůsobili.

HYPERINFLACE - Toto je řešení,kdy budou i nadnárodní bankéři muset přinést částečnou oběť.Jestli bude inflace dostatečně vysoká,bude oddlužení odpovídajícím způsobem rychlé.Lidé v tomto případě přicházejí doslova přes noc o všechny své úspory.Začíná se od "nuly". 

STÁTNÍ BANKROT - Nadnárodní bankéři nuceně odepisují své pohledávky,země prochází očistným procesem a poměrně rychle nastává oživení.Padají ceny nemovitostí,luxusního zboží,klesá cena pracovní síly,rostou ceny základních potravin.Toto řešení si zvolili na Islandu a již po roce nastartovali hospodářský růst.

DLUHY,KTERÉ VZNIKLY Z NIČEHO,SE NEMUSÍ PLATIT - Pohledávky,které vlastní nadnárodní bankéři (FED,MMF,ECB),nebyly jimi nikdy splaceni ani proti jejich vydání nebyla složena žádná hodnota.Nikdo z USA,Německa nebo Itálie do nadnárodních bank neposlal žádnou hodnotu.Peníze,na jejichž základě se vytvořil dluh,vznikly jen elektronickou operací.