Kyperská katastrofa je mnohem větší, než jak vykládají média

20.03.2013 17:39

 

Pokud si lidé myslí, že jde o pomoc Kypru v částce 10 miliard Eur, potom jsou blázni. Ani 100 miliard Eur nejsou celkové vklady ruských občanů v kyperských bankách. Jen jeden ruský podnikatel má na Kypru uloženo kolem 100 miliard Eur. 10 % všech kyperských vkladů  bude představovat nějakých více než 500 miliard Eur, protože Kypr je bankovním centrem Ruska, které mu dává přednost před Švýcarskem a Kajmanskými ostrovy.
 
Dokonce ani sama centrální kyperská banka neví, jak velké jsou ruské vklady, protože je to tajná informace. Kyperské bankovnictví je tajný systém vybudovaný pro Rusy jimi samotnými a MMF si právě ukousl velké sousta ze slona. Proto zatím také veškeré pokusy přesunout tíhu bankovní solventnosti na majitele vkladů selhaly. Toto je grandiózní experiment, kdy finanční břímě nesolventnosti mělo být naloženo na ramena majitelů vkladů, než aby se řešilo přes další tisk peněz.
 
Lidé by měli pochopit, že nejde o pouhých 100 miliard Eur. Skutečná suma je mnohem větší. Jak velká, to se asi nikdy nedozvíme, ale je obrovská. Mluvíme tady o ruské centrální bance. Ruská centrální banka je pro občany Ruska. MMF tady jde po penězích v centrální bance ruských elit a bývalých členů KGB. A Rusové to jen tak bez odezvy nenechají!
 
Když se spustila celá akce Kypr, oficiální média zcela opomenula hlavní moment tohoto příběhu. Proto jsem hned vystoupil na King World News, abych vysvětlil, že MMF právě ukradlo peníze ruských elit.
 
Oficiální média jsou vždy samozřejmě se vším pozadu, ale musím říci, že mi lichotí, když slyším, jak nyní používají mých slov téměř na slovo přesně.
 
Částečným výsledkem této krádeže bude skutečnost, že ruská elita nyní mnohem aktivněji začne vystupovat z veškerých měn a přestupovat do zlata. Rusové začnou podporovat růst ceny zlata a bude to ve prospěch ruské oligarchie. Také to poslouží tomu, že ruské a čínské zájmy se ještě více sblíží, což přinese osvobození trhu zlata ze západního vlivu a manipulace.
 
Tato katastrofa, které se dopustil MMF, je mezníkem v dějinách a jednou z nejdůležitějších událostí v celé historii trhu zlata. Plně očekávám, že toto mé prohlášení , které se týká mnohem více peněz, než o kterých se mluví, bude brzy použito i v oficiálních médiích.