Je to děs!

20.06.2013 20:42
16.6. proběhla v Lidicích vzpomínka na vypálení obce, zastřelení mužských obyvatel, internovaní žen a na usmrcení a krádež místních dětí. Vzbudilo to před 71 lety pozornost celého světa a stalo se symbolem boje proti fašistickému Německu, které vojensky a hospodářsky ovládlo téměř celou Evropu.
 
Málokdo si ale uvědomuje, že i dnes existuje mocný státní celek, jehož vládnoucí kruhy touží po potlačení a ujařmení každého státu na světě, jehož vedení není ochotno se podřídit vnucovaným obchodním, finančním a politickým pravidlům.
 
* Že existuje stát, v němž platí zákony, umožňující kdykoliv a kdekoliv na světě zatknout vlastního občana, pouze podezřelého z tzv. ohrožení národní bezpečnosti.
 
* Že existuje stát, který si osobuje právo vyvolat rozvrat v kterékoli zemi na světě, vyslat tam pod smyšlenou záminkou, např. existence zbraní hromadného ničení, svou armádu a donutit spojenecké vlády, aby tak učinily také.
 
* Že existuje stát, který pomocí nejdokonalejší digitální technologie fízluje nejen své vlastní občany, ale prostřednictvím globálních firem občany celého světa.
 
* Že existuje stát, který prostřednictvím své bezcenné, ale uznávané měny dokáže angažovat skupiny zabijáků, jež střílením do demonstrantů i policie vyvolají rozvrat, náboženské nepokoje a občanskou válku.
 
* Že existuje stát, který usiluje o co největší neklid na mezinárodní scéně, aby mohl mj. zintenzívnit vývoz svých zbraní, nejúspěšnějšího odvětví domácí ekonomiky.
 
* Že působením tohoto státu na celý svět už osud Lidic není jen ojedinělým vykřičníkem nelidského běsnění, ale stává se běžným jevem v Afganistanu, Iráku, Libyi a v dalších afrických zemích a nejsilněji nyní v Sýrii.
 
* Že nynější pohromy, zemětřesení, požáry, záplavy, uragány, klimatické změny apod. nemusejí být způsobeny jen vývojem přírody, ale mohou být výsledkem pokusů nových zbraní, které budou užity v příští válce.
 
Málokdo si uvědomuje, že se ocitáme na prahu nové světové války, nejhroznější ze všech dosavadních.
 
Lidé, probuďte se!