IZRAELŠTÍ AGENTI DOPRAVENI NA BOSTONSKOU PŘESTŘELKU?

22.04.2013 18:00

 

Úřady nám tvrdí, že podezřelými z bombových útoků v Bostonu jsou čečenští muslimové. Velmi zvláštní! Spojené státy a Izrael jsou spojenci čečenských muslimů v jejich boji proti Rusku. Spojené státy a Izrael ve skutečnosti dotují čečenské buňky Al-Káidy, aby mohly podnikat teroristické útoky na Rusko.
 
Takže možná jsou tito podezřelí jen obvyklými obětními beránky CIA. A možná byli izraelští „experti na teror“ vysláni do Spojených států, aby dohlédli na dopadení muslimských obětních beránků. Otec obou podezřelých, podobně jako otec Mohameda Atty, tomu rozumí velmi dobře.
 
Byli izraelští experti na operace pod falešnou vlajkou – a možná dokonce titíž, kteří pomohli zrežírovat útoky 11. září, operaci, kterou se chlubil agent Mossadu Mike Harari – vysláni do Bostonu, aby zorganizovali střelbu po bombových útocích?
 
V tuto chvíli je to pouhá hypotéza. Určitá podezření se ale objevila před několika dny, kdy šéf izraelské policie Yohanan Danino oznámil, že několik důstojníků bylo vysláno do Bostonu, aby „se setkali s agenty FBI a dalšími orgány“ a spolupracovali s nimi na vyšetřování bombových útoků v Bostonu. Jak uvedla ruská televize RT, Danino vyslal policejní důstojníky, aby se účastnili diskusí, které se „zaměří na bombové útoky během bostonského maratonu a na prohloubení profesionální spolupráce vyšetřovacích sborů obou zemí“.
 
Jenže... proč by americká policie potřebovala Izraelce nebo jiné cizince, aby vyšetřovali americký zločin? Anebo... jak Danino věděl o tom, že dojde k bombovým útokům, které budou jeho lidé vyšetřovat? Podle RT „izraelští ochránci zákona plánovali cestu do USA před smrtícími bombovými útoky, které si vyžádaly tři lidské životy“.
 
Jestliže vládní agenti předem plánovali cestu na místo zločinu, znamená to, že oni – nebo jejich vlády – o zločinu předem věděli. Jeden z notoricky známých příkladů: Jen několik minut poté, co se Pentagon stal cílem útoků 11. září, dorazili agenti FBI do blízké čerpací stanice a hotelu, aby zabavili záznamy bezpečnostních kamer ukazující, co se stalo. Tito agenti byli zjevně vysláni ještě předtím, než byl Pentagon napaden, lidmi, kteří celý útok zorganizovali. Byl to úklid místa zločinu, ne vyšetřování.
 
Další příklad: Agenti FBI opustili své kanceláře v Minneapolis a odcestovali do Duluthu, aby vyšetřovali havárii letounu senátora Paula Wellstona. Problém: Když agenti odcestovali, Wellstonovo letadlo bylo ještě ve vzduchu. Dorazili na místo havárie příliš brzy – a následně se snažili událost spíš utajit než vyšetřit.
 
Izraelci mají možná ještě více než FBI ve zvyku „objevit se příliš brzy“ na místech teroristických akcí. Notoricky známí tančící Izraelci, agenti Mossadu, kteří byli 11. září zatčeni poté, co filmovali a oslavovali destrukci Světového obchodního centra, byli s kamerami na místě ještě předtím, než do Dvojčat narazil první letoun. Přiznali dokonce, že o tom věděli předem, v izraelské televizi, kde řekli: „Naším cílem bylo tu událost zdokumentovat.“
 
Další izraelcem, který se 11. září „objevil příliš brzy“, byl Ehud Barak. Christopher Bollyn o něm napsal:
 
Jen několik minut po útocích dne 11. září byl Ehud Barak (zakladatel a velitel speciální izraelské vojenské jednotky Sayeret Matkal) v londýnském studiu BBC World připraven sdělit světu věrohodné (a politické) vysvětlení událostí. Barak, skutečný organizátor 11. září, byl prvním člověkem, který začal volat po „válce s terorem“ a americké intervenci v Afghánistánu a na Blízkém východu.
 
Benjamin Netanjahu byl dalším z lidí, kteří „příliš brzy reagovali“ na události 11. září. Jeho první reakce na útoky zněla: „Je to moc dobré.“
 
Další příklad příliš brzké reakce Izraele na neštěstí: Izraelský tým, který byl vyslán, aby nabídl „humanitární pomoc“ Haiti po zemětřesení, byl vyslán ještě předtím, než otřesy odezněly. Jaktože se tak rychle zorganizovali? Možná měl nedávno zavražděný venezuelský prezident Hugo Chavez pravdu, když tvrdil, že zemětřesení na Haiti bylo způsobeno technologií HAARP (Vysokofrekvenční aktivní aurorální výzkum) nebo jinými umělými prostředky.
 
Další izraelskou rychlou reakcí na zemětřesení na Haiti bylo... věřte či nevěřte... veselí. Žádný důkaz však vidět nesmíte.
 
Další neuvěřitelně rychlá izraelská reakce: Netanjahu uprchl z místa bombových útoků na londýnské metro... ještě předtím, než se odehrály. TOMU se říká rychlá reakce! Sám Mossad potvrdil, že Netanjahu byl předem varován, že v Londýně dojde k útoku, a zrušil svou cestu na konferenci konající se poblíž stanice Liverpool, kde explodovala jedna z bomb. Takže když jsou izraelští „experti na teror“ připraveni odletět do Bostonu, aby vyšetřovali bombové útoky, ke kterým ještě ani nedošlo, je to vážný důvod k zamyšlení.
 
Co mohlo být úkolem izraelského týmu vyslaného do Bostonu?
 
Možná byly bombové útoky provedeny jednotkami organizovaného zločinu napojenými na Izrael, případně soukromými armádními dodavateli napojenými na Izrael. (V jednom z článků se píše o organizaci Craft International Private Military Forces). Takoví lidé by zřejmě nebyli v pozici umožňující kontrolovat vyšetřování amerických úřadů, včetně bostonské policie a FBI. Izrael tudíž potřeboval další tým, složený z policejních důstojníků a „expertů na teror“, kteří by spolupracovali s americkými vyšetřovateli, dodali obětní beránky a přišli s rozuzlením případu. Jejich cesta do Spojených států byla naplánována před bombovými útoky, aby mohli rozjet akci ihned po nich.
 
Skutečnost, že američtí vyšetřovatelé přišli s dvěma rozlišnými identitami podezřelých, naznačuje, že takový trik mohl být použit. Když se objevily zprávy o střílení, titulek agentury AP hlásal: „Podezřelým, který přežil střelbu, je devatenáctiletý A. Tsarnaev z Cambridge v Massachusetts.“ Jiná média však uvedla, že podezřelými jsou Mike Mulugeta a Sunil Tripathi.
 
Problém s jednoznačným identifikováním podezřelých (či obětních beránků) je společným rysem operací pod falešnou vlajkou. Mnoho čtenářů si jistě vzpomene na druhého Oswalda, který měl zavraždit JFK. Anebo další nedávný příklad: zmatek v tom, zda střelcem v Sandy Hook byl Adam Lanza nebo jeho bratr Ryan Lanza. Dalším, méně známým příkladem, je způsobem jakým původní seznam 19 podezřelých únosců z 11. září zázračně sestaven, spěšně revidován a nakonec označen FBI za pochybný. Seznam obětních beránků, zjevně sepsaný předem a předložený ještě předtím, než se prach ze zřícených budov Světového obchodního centra mohl usadit, byl zřejmě sestaven ze jmen obětí krádeží identity. Byla na něm i jména Adnana a Ameera Bukhariových – která musela být spěšně vymazána a nahrazena jmény jiných obětí krádeží identit, neboť se zjistilo, že jeden z nich je naživu a druhý je už rok mrtvý. Nový seznam však nebyl dodatečně revidován – ani když vyšlo najevo, že polovina lidí ze seznamu je naživu, a jsou tudíž jednoznačně nevinní. (Zdrojem těchto informací mimochodem není žádný „konspirační web“ – jedná se o odborný článek Elsevier, jednoho z nejvýznamějších evropských akademických vydavatelů.
 
V době psaní tohoto článku byl jeden z podezřelých z Bostonu „zabit při přestřelce“, zatímco druhý podezřelý je dosud pronásledován. Mrtví obětní beránci jsou vždycky výhodní – soudní proces pak není zapotřebí. A soudní proces, při kterém se ctí presumce neviny a během kterého může obhajoba přijít s nějakým zjištěním, není tím, o co by teroristé organizující operace pod falešnou vlajkou stáli. Lee Harvey Oswald byl zastřelen najatým vrahem Jackem Rubym, který byl poté nakažen rakovinou, aby se žádný soud nekonal. Všech údajných 19 únosců bylo nějakým způsobem vygumováno. Adam Lanza je mrtev. William Pepper a další pravdu hledající právníci tudíž nemají šanci se do věci zapojit a prezentovat nevinné obětní beránky, jakými byli James Earl Ray nebo Sirhan Sirhan, protože by tak otvírali plechovky s červy, jež mají podle pachatelů zůstat zavřeny.
 
Izraelský Mossad, světový premiant v organizování operací pod falešnou vlajkou, přiznal, že bombardoval americké cíle v Egyptu během Lavonovy aféry. (Přiznal – oni dokonce pěli chválu na adresu pachatelů!) Odpadlíci Mossadu, jako jsou Victor Ostrovsky nebo Ari Ben-Menashe, prozradili, že prakticky všechny významné teroristické útoky na Izrael byla organizovány Mossadem. Jak už jsem se zmínil, legendární agent Mossadu Mike Harari se otevřeně chlubil tím, že organizoval útoky z 11. září.
 
A pak tady máme útok na loď USS Liberty. Mossad se zjevně nikterak neštítí zabíjet Američany ve velkém. Jestliže nechcete, aby vás lidé podezírali z každého teroristického útoku, neměli byste organizovat tolik operací pod falešnou vlajkou.
 
A když už vás to baví, mohli byste změnit své motto. „By way of deception thou shalt do war“ (formou podvodu vedeš válku) prozrazuje vše. Zní to skoro jako doznání.