Co se skrývá za dalajlamismem?

19.09.2012 20:04

 

Nemusí pršet, hlavně když kape. I tak by se dalo nazvat občasné, a řekněme si to na rovinu, nechtěné, přeřeknutí politických mocipánů dneška.
 
Pán Ježíš Kristus řekl, že vládcem tohoto světa je Satan. Nevládne ovšem viditelně. Promlouvá jen k několika vyvoleným, u nichž se vžilo označení ilumináti. Karel Gott s touto myšlenkou vystoupil veřejně, a byl přitom mnohými považován za blázna.
 
Zkusme se na celou teorii podívat prismatem logického uvažování. Na národní úrovni máme vlády, prezidenty, krále. Ti sice nikomu nepodléhají, ale ve skutečnosti můžeme dosti často pozorovat, že jsou to velmi malí páni. Učebnicovou ukázku před pár lety předvedl černoch Obama, údajně nejmocnější muž planety, coby americký prezident. Novináři se jej ptali, proč některé předvolební sliby nesplnil. Jeho odpověď byla signifikantní: ,,Protože nemohu. Nejde to."
 
Jak může nejmocnější muž světa říci, že něco nemůže? Jistě, leckoho napadne, že je to slaboch, že je pod tlakem jestřábů z Pentagonu. Ale má to drobnou trhlinku. Ti jestřábi (rozuměj generalita) jsou podřízení US prezidenta.
 
V Evropě můžeme sledovat podobnou, paralení linii. Vládci, dalo by se říci ,,vládci" v uvozovkách, na jedné straně musí poslouchat nařízení Evropských komisařů. Na straně druhé jsou evidentně podřízeni židozednářským majitelům bankovních ústavů, do nichž se prý musí neustále cpát další a další peníze.
 
Za této situace si dovolil, z pohledu světovlády bezvýznamný červ Nečas, trošku ujet vlastním směrem. Chtěl podpořit českou ekonomiku. Nic proti, ta snad nadnárodní Nedotknutelné nijak neohrožuje. A použil přitom termín dalajlamismus. On hlavně odsoudil Pussy Riot, česky Píčy výtržnice, ale o představitele jednoho náboženství se též otřel. A tu jsem se rozpomněl na další "přeřeknutí", které zachytily mikrofony novinářů.
 
"Přál bych si, abyste žil ještě alespoň deset let," prohlásil vůdce falešného náboženství, který má povětšinou otevřené dveře u všech hlavounů světa, a to při své poslední audienci u Havla.
 
Nechci malovat čerty na zeď. Ostatně, oni tam už dávno namalovaní jsou, jen to nevidíme.
 
Otázka zní: Co nám Bieldebergovci, Římský klub a další, chystají do deseti let? Co se nám má na planetě změnit, že smrt Havla byla nečekanou katastrofou v kruzích svobodného zednářstva? Máme se připravit na uskutečnění viditelné světovlády, při jejíž představě uchcává Pehe blahem? Je, médii připravované, ustanovení žida Fischera do čela ČR součástí tohoto scénáře?