Co plánuje americká vláda?: Munice, falešná vlajka, biologické zbraně

02.09.2012 20:01

Zatímco ministerstvo vnitřní bezpečnosti Spojených států amerických (DHS) se vyzbrojuje, tak uvolnilo záhadou bakterii do systému metra v Bostonu, aby „otestovalo“ senzory, které odhalí biologické prostředky v údajném teroristickém cvičení.

 

Ministerstvo v tiskové zprávě uvádí:
„Rychlý záznam z detekčního systému může lokalizovat a identifikovat tyto materiály a poskytnout okamžité a vhodné reakce na ochranu lidí a zažehnání nebezpečí.“
 
Toto schéma bylo plánováno od května tohoto roku, kdy bylo oznámeno, že bude bakterie B-subtilis vypuštěna v silně zalidněných a částečně uzavřených oblastech, jako je metro, ale že tato bakterie „nemá nepříznivé účinky na zdraví při nízké expozici u zdravých lidí.“
 
Plán týkající se útoku pod falešnou vlajkou pochází od anonymního informátora z DHS – útok bude spojen s bílou rasistickou skupinou, která bude využita k podnícení nepokojů černých a hispánských Američanů po celé Americe.
 
V tomto scénáři jde o rasovou válku, která by odůvodnila nastolení stanného práva – armáda by kontrolovala města, stavěla kontrolní body DHS na hlavních dopravních trasách, závažná omezení cestování pro všechny občany a zrušení voleb, aby se zajistilo, že Obama zůstane prezidentem Spojených států.
 
DHS informátor uvedl:
DHS se aktivně připravuje na masivní sociální nepokoje uvnitř Spojených států. Pak se opravil a řekl, že „občanská válka“ je vhodnější pojem. Určité elementy vlády se na to nejen připravují a očekávají to, ale dokonce usnadňují průběh.
 
Účelem je udržet Obamu ve své funkci na další období bez ohledu na jeho (ne)popularitu a protože ještě nezměnil USA z ústavní republiky.
 
Informátor z DHS říká, že konečné povolení pro DHS bylo vydáno přímo z Bílého domu – plán, nebo konkrétní operace, která byla vymyšlena, byla uvedena do pohybu.
 
Bylo vytvořeno několik plánů nebo scénářů, které by byly připravené k realizaci v co nejkratším možném čase. Nicméně jsou tak různorodé, že vyžadují správné načasování, aby byly úspěšné.
 
Globální elity sledují politickou scénu, průzkumy veřejného mínění, psychologické chování veřejnosti a čekají na správný moment, aby udělali z Obamy mučedníka v rukou bílých rasistů, aby mohli nakonec zničit druhý článek ústavy.
 
Americká armáda pod vlivem globálních elit:
- vyzbrojuje federální agentury
- hromadí složku hnojiv, která slouží k výrobě bomb
- uvolňuje bakterii pod rouškou cvičení proti teroristickému útoku
- vykresluje veterány jako psychopaty
- používá psychiatrické léčebny jako místo nekonečného zadržování
- plánuje atentát pod falešnou vlajkou na Obamu, aby podpořila tvrzení, že jsou bílí rasisté hrozbou
- uzamkne Ameriku vyhlášením stanného práva
 
Tyhle vodítka jasně ukazují, co je v plánu. Jejich úspěch závisí na všem pokračujícím spánku.