Bankéři prohlásili území Evropy a Spojených států za dobité!

30.07.2012 09:00

V televizním klipu CNBC, jenž byl nedávno uveden, přiznávají finanční analytici divákům, že Amerika je kontrolována skupinou centrálních bankéřů, kteří právě vytvářejí světovou vládu. Tento klip je usvědčujícím vhledem do skutečnosti, že establishment již vzdal jakékoli pokusy zastírat svoji agendu, která se nachází krátce před svým završením.Během tohoto videa se ptá moderátor hostů “pracujeme tedy nyní všichni pro centrální bankéře – je toto konečně světová vláda – je toto jeden svět-s centrálními bankéři v čele…nežijeme a neumíráme všichni pro to, co dělají centrální banky?”

Jeden z hostů odpovídá - “pokud mám odpovědět na vaši otázku, tak jsme naprostými otroky centrálních bank.”

“Jsme závislí na tom, co činí centrální bankěři a politici spíše než na základech naší ekonomiky,” dodává druhý.

Toto je pouze jeden z příkladů, kdy se nám nyní říká zcela otevřeně, že bankovní elita vytváří světovou vládu na účet amerického lidu.

Po celá desetiletí, kdy toto establishment nazýval “konspirační teorií”, došlo nyní k odstranění závoje. Cílem toho je donutit Američany, aby bez řečí akceptovali to, co pro ně bylo po celou tu dobu plánováné.

Globální vláda je nyní energicky prosazována jako řešení všech druhů problémů, ale obzvláště jako řešení finančních krizí. Myjí nám mozky, abychom akceptovali předpoklad, že centralizovaná moc v rukou úzké elity je jediným východiskem, a že zavedení jedné světové měny je nezbytné.

Když vrcholila minulá ekonomická krize, člen Bilderbergu a sloupkař Gideon Rachman tvrdil, že “vše je připraveno” na to, aby mohlo dojít k ustanovení diktátorské světové vlády řízené technokratickou elitou. Rachmanův požadavek z roku 2008, aby autoritářští technokraté uchopili kormidlo světové ekonomiky jako přípravu na oficiální zavedení globální vlády je nyní, v době, kdy jsou ekonomiky Francie, Irska, Belgie, Itálie, Ŕecka, spolu s MMF a Evropskou centrální bankou pod okupací bankéřů z Goldman Sachs, krátce před svým naplněním.

Předtím, než byl Herman van Rompuy dosazen v roce 2009 do funkce prezidenta EU, vyhlásil, že finanční krize a snahy bojovat proti globálnímu oteplování byly záměrně vybrány proto, aby mohly předcházet “globálnímu managementu naší planety.” Rompuy rovněž vyhlásil rok 2009 “prvním rokem globálního vládnutí.”

V témže roce se k van Rompuyovi připojil i papež, který se rovněž vyslovil pro to, aby “světové politické autority” řídily globální ekonomiku.