Americko-Britské impérium a jeho spolupráce s nacisty

18.07.2012 18:10

Bude se vám to zdát jako příběh z časové smyčky,že čekáme příchod Čtvrté říše,ale je to jenom pokračování té Třetí říše,která nikdy neskončila.

Lidé nemají potuchy,co se vlastně děje,protože jim to nikdo neřekne, a to o základních vazbách americké administrativy s nacisty.

Nacisté byli financováni z Británie a Ameriky.Jak je možné,že nacistům vzkvétaly jejich návrhy ve Weimarské republice? Německo bylo v katastrofální ekonomické situaci! A o pár let později se stalo válečným strojem,který ohrožoval svět! Jak je to možné? Zeptejte se rodiny BUSHŮ! Zeptejte se Johna Loftuse,vede Floridské muzeum holocaustu,na to,proč PRESCOTT BUSH,děd minulého prezidenta,který byl předsedou představenstva HARRIMAN EMPIRE v Americe a také spravoval společnost s názvem UNION BANKING CORPORATION - UBC,která spolupracovala s bankovním a ocelářským průmyslem v Evropě pod vedením FRITZE TYSSENA,který byl vyslíchán v Norimberském procesu,jako hlavní mecenáš HITLERA a nacismu,proč PRESCOTT BUSH,který byl hlavním manažerem v UBC,posílal peníze a další zdroje přes UBC do říše,prostřednictvím TYSSENA,nacistům! Pro jejch válečnou mašinérii,prostřednictvím BANK OF ENGLAND.

Ještě nedávno,každý obchod,jakákoli profese,byli součástí Hitlerova systému. Lékaři,technici,posťáci,prakticky každý Němec byl členem nacistické sítě a věřil,že se narodil jako vládce,a že my ostatní jsme méněcenné bytosti,určené být jejich otroky.

Mnoho společností,s nimiž byl PRESCOTT BUSH spojen,mělo v průběhu války blízko k uzavření za obchodní aktivity s nepřítelem. WILLIAM S. FARISH,jehož vnuk byl BUSHŮV velvyslanec v Británii - WILLIAM S. FARISH III,chovatel koní a velmi blízký přítel královny Anglie,tedy WILLIAM S. FARISH byl prezidentem STANDARD OIL - ropné společnosti ROCKEFFELERA. Bylo odhaleno,že dodával ropu nacistům během druhé světové války,přestože dobře víme,že nacisté byli ve válečném konfliktu s Amerikou. A pak tu byla CIA a britské zpravodajské služby s projektem známým jako PAPER CLIP,který vzal nacisty,hlavní nacisty,kteří měli velké znalosti a nebyli zaznamenáni do historie,mimo Německo do bezpečí,do jižní a severní Ameriky,aby se v těchto projektech pokračovalo dodnes. To také vysvětluje,proč se mnoho nacistů objevuje mezi zakladateli a tvůrci NASA a všech ostatních institucí jako je CIA,které se objevily bezprostředně po druhé světové válce.