Al-Kajda

13.07.2012 23:31

Bin Ladin založil al-Kajdu v roce 1989,na konci války mezi SSSR a muslimskými guerillami v Afganistánu.Bylo to po válce a ne kvůli ní.Proti komu měli tedy všechny ty muslimské guerilly bojovat?

Je velmi zajímavé se podívat,co tehdy al-Kajda znamenala.Musíme si ale poslechnout Robina Cooka,bývalého ministra zahraničí.V The Guardian potvrdil to,že al-Kajda byl termín,která vymyslela CIA k označení databáze.Databáze mudžáhedínů,které nabírala a trénovala CIA.A má pravdu.Abychom získali pojem databáze v arabštině,stačí přidat slovo "malomat",pak to zní al-Kajda malomat.Al-Kajda znamená "báze",malomat znamená "data".Dohromady "databáze".

Al-Kajda je podvrh.Al-Kajda není žádná organizace.Al-Kajda je jen označení.Neexistuje organizace s označením al-Kajda.

Al-Kajda je seznam účastníků afgánské války v 80. letech.Al-Kajda není nic.Je to jen nastrčená figurka,nafouknutá západní propagandou,aby se mohla veřejnost strašit velkým zlem.

Rok 1987-89 americké velvyslanectví Jeddah,CIA a její špión Usama bin Ladin verbují a posílají do Ameriky,ať už na instruktáž,jak být dobrým teroristou,nebo za odměnu,nebo kvůli informacím o tom,co dělali v Afganistánu.Šlo o to,jak vyhazovat předměty do povětří,sestřelovat a provádět převraty.Do konce studené války vytvořili kontakty s al-Kajdou zbytnělou al-Kajdu,která byla různými způsoby,přímo i nepřímo,ovládána (MI6,MI5,CIA).Al-Kajda byla soustavně využívána v různých konfliktech.Od roku 1992 do roku 1995 to byl bosenský konflikt.Americká vlda spolupracovala s různými arabskými a muslimskými organizacemi,ať už šlo o al-Kajdu nebo o lidi,kteří do al-Kajdy vstoupili,aby je vycvičila a vyzbrojila a poslala na Balkán svrhnout vládu Slobodana Miloševiče a jeho spojenců.Tahle taktika trvala na Balkáně až do roku 2001.

Americké tajné služby,které v průběhu války dovážely pouze zbraně,však po skončení války nezaměstnaným mudžáhedínům dále vyplácely mzdu.Díky mnoha svědectvím mudžáhedínů před německými soudy je prokázáno,že byli najímáni prostřednictvím pentagonských subdodavatelů,a to především soukromou firmou MPRI,Vojenské profesionální zdroje v.o.s. (Military Professional Resources Incorporated).