70% mrtvých krysích samiček nedoporučuje konzumovat GMO kukuřici – dokument o společnosti Monsanto

03.10.2012 23:10

 

Nejprve pár slov úvodem: Ze všeho nejdříve shlédněte následující video, kde je celá studie zaznamenána a vyhodnocena. Dále nezapomínejte, že zaměstnanci Monsanta se svých vlastních lahodných GMO nedotknou – stravují jen „organickou“ (normální) stravu. Podobně bychom si měli uvědomit, že Monsanto nyní vlastní 90% světového trhu s GMO semeny – což je jediný trh se semeny, který má v očích Monsanta v budoucnu přežít. Další věc, která by nám neměla uniknout je, že Monsanto jako společnost dříve pracovala na vývoji a výrobě chemických zbraní – někdo by řekl, že v tom pokračuje i nadále. Monsanto je také přímo zodpovědné za bezprecedentní vlnu sebevražd indických farmářů (často vykonanou vypitím RoundUpu), kteří se upsali ďáblu, a posléze si vzali život. Mimo jasný zločin o snahu monopolizace a dominance světovému potravinovému řetězci je Monsanto také zodpovědné za vznik nových superbakterií a supernemocí, které si díky němu zvykly na megadávky pesticidů. Zkrátka, pokud by se mě někdo zeptal, jaká je nejzlejší, nejzákeřnější a nejnebezpečnější korporace na světě, pravděpodobně by odpověd zněla Monsanto. RAND corp by bojovala o druhé místo spolu s Merckem. A kdo je hlavním lobbystou Monsanta? Nikdo jiný, než samotný Barrack Obama! Ten samý Barrack Obama, který při své prezidentské kampani prohlásil “Dovolte lidem vědět, kdy je jejich jídlo geneticky upravené – Američané mají právo vědět, co kupují.” Po svém zvolení však na místo toho dosadil na klíčové pozice v oblasti regulace potravin bývalé zaměstnance Monsanta:

 

Do USDA (Ministerstvo zemědělství Spojených států) dosadil jako ředitele Národního institutu pro potraviny a zemědělství (National Institute of Food and Agriculture – NIFA) Rogera Beachyho, bývalého ředitele Danforthského střediska Monsanta.
 
 
Jako zastupujícího komisaře FDA (Úřad pro kontrolu potravin a léčiv) – člověka, který má pod palcem „bezpečnost“ potravin – dosadil Obama nechvalně proslulého Michaela Taylora, bývalého vice-prezidenta oddělení Monsanta pro veřejné vztahy. Taylor byl také dříve instrumentální pro schválení geneticky upravených růstových hormonů Monsanta.
 
 
Jako komisaře USDA dosadil guvernéra Iowy, Toma Vilsacka. Vilsack založil národní uskupení Guvernéři jako partneři biotechnologií a obdržel ocenenění Guvernér roku, vydávané Organizací biotechnologického průmyslu, jejímž členem je i Monsanto.
 
 
Jako Reprezentanta pro zemědělský obchod, který pak tlačil GMO k exportu, dosadil Islama Siddiquia, bývalého lobbystu pro Monsanto.
 
 
Jako nového právního zástupce pro USDA dosadil Ramona Romera, který dříve dělal právního poradce pro dalšího korporátního biotechnologického obra – DuPont.
 
 
Dosadil jako novou hlavu USAID (Agentura Spojených států amerických pro mezinárodní rozvoj) Rajiva Shaha, který dříve pracoval na klíčových pozicích pro Nadaci Billa a Melindy Gatesové, která významně financuje vývoj GMO pro zemědělství.
 
 
Nominoval Elenu Kagan do funkce u Nejvyšší soud Spojených států amerických. Kagan, jakožto osoba reprezentující federální vládu před Nejvyšším soudem dříme argumentovala ve prospěch Monsanta ve sporu Monsanto v. Geertson, týkajího se GMO semen.
 
 
To dělá z Baracka Obamy nejvíce odhodlaného pro-GMO politika v Americe. Nezapomínejme také, kdo je Obamův hlavní vědecký a technologický poradce – John P. Holdren – muž, který je spoluautorem (druhým spoluautorem je Paul Ehrlich, člen Římského klubu) knihy Ecoscience z roku 1977, která doporučuje vytvoření “planetárního režimu,” který by využíval “globální policejní sílu” k vymáhání totalitních opatření populační kontroly, včetně vynucených potratů a masových sterilizačních programů prováděných skrz potraviny a vodní zásoby, stejně jako povinné implantáty, které by párům zabránily v založení rodiny. Dále stojí za zmínku, že dva z největších Obamových podpůrců – Bill Gates a George Soros – nakoupili v roce 2010 900,000 (Gates) a 500,000 (Soros) akcií Monsanta. Po zhlédnutí videa následuje výlev spravedlivého hněvu Mika Adamse z NaturalNews.com, který výsledky studie předvídal, podobně jako mnoho dalších. Na ty, kteří ale empiricky mívají pravdu lidi nedají – musejí to zkrátka dostat oficiálně, ideálně s razítkem od Monsanta samotného. A ano, Monsanto přesně ví, co dělá. Tato studie je jen nakouknutím klíčovou dírkou. Další studie zjistí ještě horší, mezigenerační důsledky. Budeme čekat i na ně, než se rozhodneme jednat? Článek pak zakončuji nedávnou zprávou o tom, že australští vědci varují před geneticky upravenou pšenicí – rodičům, kteří by jí konzumovali a měli dítě, prý hrozí, že dítě zemře do pěti let od narození – tedy pokud se jejich obavy potvrdí. Tato geneticky modifikovaná pšenice, naštěstí, prozatím nebyla schválena ke komerčnímu použití, ale je ve fázi „otevřeného testování,“ čili na nejlepší cestě. Díky práci několika uvědomělých vědců, kteří si dali tu práci a zjistili, oč běží, se tomu nyní snad podaří zabránit. Doufám, že si uvědomujete, že jsme jen pokusné krysy ve volném výběhu, spoutáni neviditelnými řetězy našeho programování. Společnost, která vyráběla chemické zbraně je v naší kuchyni, a jistí zisky (nejen) rakovinotvorného byznysu…
 
21. září, 2012
 
Debata o bezpečnosti GMO je u konce. Již neexistuje žádná legitimní, vědecká obrana pěstování GM rostlin pro lidskou spotřebu. Jediní lidé, kteří stále ještě lpí na mýtu, že „GMO jsou bezpečné,“ jsou vědečtí žoldáci s finančními vazbami na Monsanto a biotechnologický průmysl.
 
GMO jsou proti-lidskou technologií. Ohrožují pokračování života na naší planetě. Jsou dokonce větší hrozbou, než je ta termojaderné války.
 
Jak šokující studie (jak pro koho) graficky ukázala, GMO jsou novým thalidomidem. Když krysy jedí GM kukuřici, rozvinou se u nich hrozivé tumory. Sedmdesát procent zemřelo předčasně, a téměř všechny utrpěly z konzumace GMO těžké poškození orgánů. To jsou vědecké závěry první skutečně „dlouhodobé“ studie věnující se dopadům GMO na zvířata, a zjištění jsou naprosto děsivá.
 
Co se nyní odhaluje, je to, že genetické inženýrství mění jídlo v jed.
 
Vzpomínáte si na thalidomid? Děti rozené bez rukou a s jinými srdce-lámajícími deformacemi? Thalidomid byl protlačen jako „vědecký“ a „schválený Úřadem pro kontrolu potravin a léčiv.“ Stejnými lži jsou dnes prosazovány GMO: jsou bezpečné. Jsou výživné. Nakrmíme s jimi celý svět! Ale skutečná věda, která nyní vyplouvá na povrch, vykresluje jiný obrázek: GMO pravděpodobně vytvářejí celou generaci obětí rakoviny, kteří mají děsivě zvýšené riziko růstu masivních nádorů prsních žláz způsobené konzumací GMO. To, čeho jsme nyní svědky, by se mohlo ukázat být nejhorší a nejdražší zakopnutí západní vědy: masivní otrava miliard lidí s toxickými rostlinami, které nikdy nebyly řádně testovány.
 
Jak už bylo řečeno výše, GMO jsou proti-lidskou technologií. A ti, kteří je prosazují, se tak stávají nepřáteli lidského druhu.
 
 
GMO nejsou pro lidskou spotřebu kvalifikované
 
Den za dnem se objevují další a další důkazy o tom, že GMO jsou naprosto a bez pochyb nekvalifikované pro lidskou spotřebu. Francie již spustila vyšetřování, které by mohlo vyústit v zákaz dovozu GM kukuřice. Již dnes je pěstování geneticky modifikovaných organismů ve Francii zakázáno, avšak jejich dovoz je stále povolen, což znamená, že Francie stále přihlíží tomu, jak jsou její občané tráveni dovezenou GM kukuřicí vypěstovanou v Americe.
 
GMO průmysl, jak asi nikoho nepřekvapí, o žádný nezávislý výzkum ohledně bezpečnosti GMO nestojí. Nechtějí výzkum zahrnující testování dopadů dlouhodobého stravování, a už vůbec nechtějí studie prováděné vědci, které nemohou kontrolovat svými finančními vazbami.
 
Co chtějí, je ukrývat přítomnost GMO v produktech ujištěním se o tom, že to není zmíněno na obalu. Proto ta opozice biotechnologického průmyslu proti návrhu 37.
 
Taktiky biotechnologického průmyslu jsou následující:
 
• SKRÝVAT přítomnost geneticky upravených ingrediencí v potravinách
• FALŠOVAT studie, aby mohl prohlašovat, že GMO jsou bezpečné
• MANIPULOVAT vědeckou debatu uplácením vědců
• ZATLOUKAT, ZATLOUKAT, ZATLOUKAT – ve stylu Tabákového průmyslu, DDT, thalidomidu,Agentu Orangea všech dalších věcí, které nás zabíjeli během minulého století.
 
Monsanto, nyní přezdívané MonSatan, je nejnenáviděnější společností v Americe. Je destruktivní silou, která stojí za lobbováním USDA (Ministerstvo zemědělství Spojených států), FDA (Úřad pro kontrolu potravin a léčiv), vědců a politiků, kteří zradili americkou populaci a podlehli geneticky modifikovaným semenům.
 
Tato semena, z nichž některá produkují toxické pesticidy přímo uvnitř zrna, jsou formou chemické brutality proti dětem i dospělým. Toto je skutečně „zneužívání dětí“ ve své nejhorší podobě. Je to zneužívání nás všech. Jedná se bezpochyby o nejzávažnější zločin – obzvláště, pokud nebude zastaven – proti lidstvu v historii.
 
Věda na prodej
 
To je výsledek payola vědy… vědy „na prodej“ bohatým korporacím. Téměř všechny studie, které nějakým způsobem dojdou k závěru, že GMO jsou bezpečné, byly uhrazeny biotechnologickým průmyslem. Všechny tyto studie jsou nespolehlivé a s největší pravděpodobností přímo zfalšované. Každý vědec, který provádí „výzkum“ pro Monsanto je téměř s naprostou jistotou přinejmenším uplacený… a s ještě větší pravděpodobností šakal pracující pro průmysl smrti.
 
Korporátní věda je klamná věda. Když jde o dost velkou částku, můžete si klidně koupit vědce, který bude prohlašovat, že kouření cigaret není škodlivé. A to také v 50., 60. a 70. letech udělali. Někteří z těch samých vědců nyní pracují pro společnosti, jako je Monsanto, nabízejíce svůj vědecký podvod tomu, kdo dá nejvíc (což je shodou okolností většinou bohatstvím oplývající korporace).
 
Není jedu, který by tito vědci nebyli ochotni propagovat jako bezpečný – dokonce můžeme slyšet staré dobré „je to pro vás dobré!“ Jejich zlo, ostatně jako každé jiné zlo, nezná hranic. Jejich akce nejsou vedeny žádnou etikou.
 
Vědci propagující GMO jsou tím nejopovržení-hodnějším humanoidním stvořením, které kdy pochodovalo pro povrchu této planety. Nazývat je „lidmi“ je urážkou lidstvu. Jsou PROTI-lidští. Jsou démoničtí. Jsou silami zla, které kráčí mezi námi. Naparují se jako autority, i když v jejich srdcích a duších jsou jen korporátními zbabělci a zrádci lidského pokolení. Aby si naplnili kapsy, jsou ochotni ohrozit budoucnost života na této planetě… A činí tak vědomě a zlovolně. Krmí se smrtí, ničením, utrpením a bolestí. Spojili své síly s biotechnologickým průmyslem právě proto, že vědí, že žádný jiný průmysl není natolik zanořen do čirého zla, jako biotechnologický průmysl. Propagátoři GMO budou lhát, podvádět, krást, falšovat a i masově vraždit tolik lidí, kolik bude potřeba, aby posunuli svou agendu totální světové dominance nad celým potravinovým řetězcem… ať je cena jakákoliv.
 
Toto je válka na genetické úrovni. A vedle tohoto druhu válčení vypadají kulky, bomby a termojaderné zbraně téměř neškodně. Válka GMO je založena na sebe-replikujícím se genetickém znečištění, které již bylo do životního prostředí vypuštěno, stejně jako do potravinového řetězce a do vašeho těla.
 
Stovky miliónů zákazníku, kteří jedí GMO, jsou nyní vražděni, s každým jídlem, které pozřou… a nemají o tom ani ponětí. GMO-propagující vědci se vysmívají smrti, kterou působí. Užívají si balamutění lidí, a sledování toho, jak umírají, protože to jejich chorým myslím dává pocit větší moci. S mocí genetické manipulace v jejich rukou mohou seslat veškerou svou nenávist vůči lidstvu a „šikanovat“ celý svět s jedy ukrytými v potravinách. Na jejich tváři to vykouzluje úsměv. Je to jejich ultimátní odplata vůči světu – pomalá smrt pro všechny!
 
Společnost musí zakročit v obraně života na Zemi
 
Čirá brutalita toho, co GMO průmysl spáchal proti nám – lidstvu – křičí po rozhodné odpovědi. Na něco takového není možné přehnaně reagovat. Žádná kolektivní reakce nejde příliš daleko, když se jedná o průmysl, který celkem doslova ohrožuje základy života na této planetě.
 
Poslat vládní SWAT teamy do korporátních ředitelství všech společností prodávajících GMO semena a ukončit veškeré jejich operace pod hrozbou použití síly by byla mírná reakce – a naprosto ospravedlněná. Obvinit všechny CEO, vědce, zaměstnance a P.R. řečníky zapojené do GMO z konspirace ke spáchání zločinům proti lidstvu by byl malý, ale důležitý krok k ochraně naší budoucnosti. Rozpuštění všech inkriminovaných společností vládním nařízením a odprodání jejich majetku k financování reparací všem lidem, kteří byli poškozeni, je jen malým krokem potřebným k obraně života.
 
Pravda je taková, že lidstvo nikdy nebude v bezpečí, dokud nebudou lidé protlačující a produkující GMO za mřížemi, daleko od společnosti a bez možnosti jí opětovně ohrožovat.
 
To, co Norimberk provedl IG Farben a dalším nacistickým korporacím, které páchaly válečné zločiny, musí nyní provést naše vláda Monsantu a dalším inkriminovaným hráčům biotechnologického průmyslu.
 
Přišel čas pro rozhodný zásah. Monsanto musí být zastaveno z vůle lidu. Masové trávení našich rodin a dětí zlou, destruktivní korporací, která usiluje o dominování světovému potravinovému řetězci musí být zastaveno.
 
Debata o GMO skončila. Hrůzy byly odhaleny. Pravda už nemůže být déle ukrývána a reakce veřejnosti již nemůže být zastavena.
 
Předpověď: Aktivistické útoky na GM semena a na zločince, kteří je prosazují
 
Éra klamu ohledně GMO je nyní historií. Revoluce toho, co jíme, dorazila. A pokud vlády nezastaví masové trávení našeho světa zlovolnými korporacemi, nepochybuji o tom, že to udělají lidé. Sami nakonec zvolí nezbytné metody pro zastavení tohoto velezla.
 
Zde předvídám budoucnost – a jen pro záznam, toto NEPODPORUJI – předvídám, že dodávky GM semen farmářům budou přepadány a ničeny aktivisty. Předvídám, že zaměstnanci Monsanta budou veřejně jmenováni a zahanbeni na internetu. Předvídám – ale NESCHVALUJI – že bude vědcům, pracujícím pro Monsanto, vyhrožováno – že budou zastrašováni a dokonce fyzicky napadáni. A opět, já v žádném případě podobné chování neschvaluji ani neomlouvám, ale předvídám jeho nástup, jakožto nevyhnutelnou reakci na nepředstavitelné zlo, které je pácháno GMO průmyslem a veškerými jeho přidruženými konspirátory. „Armáda dvanácti opic“ by se mohla stát realitou. (Shlédněte sci-fi film „12 opic“ s Bradem Pittem a Brucem Willisem.)
 
To, za co tu bojujeme, je ochrana našeho druhu, našeho genetického kódu. Bojujeme za posvátnost života na naší planetě. Ti, kteří ten život ohrožují, musí být zastaveni ve svém útoku. Toto zlo musí být zavřeno zpět do krabice a musíme se ujistit o tom, že nás už nikdy nebude znovu ohrožovat.
 
Dokonce kongres začíná říkat nahlas to, jak očividně zlé Monsanto je. Včera kongresmen Dennis Kucinich požadoval značení GMO ve svém silném projevu.