Pokrevní linie "ELITY"- od faraónů až po současnost

28.07.2012 19:13

 

Incest byl praktikován starodávnou egyptskou šlechtou. Matky se vdávaly za syny a bratři se ženili se sestrami, aby moc a peníze zůstaly v rodině. Britská monarchie má jako její faraónští předchůdci dlouhou historii krvesmilného křížení.

Dvě nepřátelské strany budou vedeny dvěma odlišnými a starobylými liniemi! Na jedné straně linií, která momentálně vládne planetě a na druhé vyjímečnou linií, což brzy vysvětlím.

První pokrevní linie je tvořena těmito rodinami šlechty a elity a lze jí zpětně vypátrat k faraónskému rodokmenu. Úplné královské rody Starého Egypta. Víte co se stalo s faraóny? Byli světovou velmocí a vládli světu z Egypta. A co se s nimi stalo dál? Dostali se z Egypta do Evropy. Ona linie se poté usadila a ustanovila svou světovládu skrze Svatou římskou říši. Ta samá rodina se začala šířit Evropou,ale pokud šlo o manželství, nechali to vždy v "rodině". Důvod, proč si šlechta může zase jenom brát šlechtu, je zachování této zkažené pokrevní linie. Tato linie později ustanovila svou světovládu z Velké Británie. "Windsor" není skutečné jméno vládnoucí rodiny Velké Británie. To jméno bylo přidáno jak kamufláž, zakrýt skutečný původ její pokrevní linie. Vládli z Británie po staletí, aby tato linie zajistila co nejvíce z Nového světového řádu.

A pomalu, ale jistě ustanovila svou světovládu ve Washingtonu D.C. Jedna rodina, jedna linie, jedna vláda! Pravda je někdy podivnější než fikce.

Cheneyho bratranec Barack Obama je také Bushův bratranec z 11. kolene. Lincoln byl pětkrát vzdálený bratranec prazidenta Bushe ze sedmého kolene. A Bush sdílel s Johnem Kerrym víc, než jen volby. Jsou to dvakrát vzdálení bratranci z 9. kolene. Pátrejte v rodokmenu dost daleko a dostanete Madonu, Celine Dion a Toma Hankse.

Politika vytváří zvláštní příbuzenské vztahy. Díky Historicko - genealogické společnosti Nové Anglie teď víme, že prezidentští kandidáti jsou příbuznými spousty slavných a historických osobností. Obama je vzdálený příbuzný šesti prezidentů - George W. i George H.W. Bushů, Geralda Forda, Lyndona Johnsona, Harryho S. Trumana a Jamese Madisona. Strom Obamova rodu také obsahuje Winstona Churchilla a generála občanské války Roberta Leeho. John McCain je bratrancem první dámy Laury Bush z 6. kolene. Tyto pokrevní linie jsou jedinečné. A berou genetiku velmi vážně. Je to faraónská pokrevní linie, která vládla světu napříč dějinami. Můžeme jim říkat "elita".

Je to síť navzájem se křížících pokrevních linií. Těmto lidem jde o genetiku. Jsou jak plemenáři koní. Diana se v zásadě sama nazvala plemennou kobylou Windsorů. Protože byla uvedena do síně jen proto, aby byla prostředkem k narození potomků.

Víte kdo vedle sionistických bankéřských rodin podporoval Hitlera u moci? Víte kdo je autorem moderního satanismu? Je mu přezdíváno "nejzkaženější muž 20. století". Je to ALEISTER CROWLEY, je to otec Barbary BUSH. To jsou základy, které vytvořili rodinu Bush.