Krveprolití a zotročení aneb Čína jako vzor pro NWO

05.08.2012 17:47

Musíte učit lidi, aby milovali své vůdce. To jediné je to nejdůležitější. Proč se nepoučíme z chyb našich předků? Proč se lidstvo nachází v koloběhu krveprolití a zotročení?

Kořistnické elity vždy odůvodňovaly útisk tvrzením, že jsou nadřazené a mají božské právo vládnout, přitom jsou jen hordou nemilosrdných psychopatů, paraziticky se živících na hostitelské populaci, dokud jejich rakovině podobné šíření nezpůsobí zhroucení hostitele. Už byly tisíce tyranských vlád v historii a méně než desítky, které mohou být skutečně nazývány svobodné. Jen ve 20.stol. bylo zavražděno přes 150 mil. lidí rukou státu. V Rusku rudý teror stál životy více než 60 mil. mužů, žen a dětí. Hitlerův režim zabil 22 mil. Pouze během vlády Mao-Ce-Tunga bylo zabito více než 60 mil. venkovských rolníků.

Je to smutné, ale je mnoho příkladů, kdy byly nevinné rodiny vyhlazeny jejich vládami, v průmyslových rozměrech a to vůbec nejmenuju všechno. Je historickým faktem, že stát je příčinou nepřirozené smrti číslo 1. Pokud vezmete ty milióny lidí, zabitých mocí zešílevšími vládami v posledním století a vydělíte to 100.000, počet zabitých naplní největší sportovní stadión narvaný 100.000 řvoucích fanoušků 1.500 krát. To je 1.500 stadiónů nacpaných každý 100.000 lidí - všichni mrtvý. Pro ty, co myslí, že se to nemůže stát jim - BYLI JSTE VAROVÁNI. Masakry, kterých jsme byli svědky posledních 100 let, byly jen přípravnou fází hlavního projektu Nového Světového Řádu.

Zločiny Hitlera a Stalina jsou nyní už historií, ale "komunistický" systém zla Číny není spokojen s počty bodů v závodě o největší počet mrtvých v historii. Masové zabíjení a zotročování stále probíhá a těší se plné podpoře ze strany proponentů NWO. "Komunistická" Čína slouží jako laboratoř globalistů - zkušební polygon, kde 1,4 miliard lidí žije své životy jako pokusná zvířata, která slouží jako testovací subjekty pro formulaci skvělého nového světa.

Americká a Britská vojska spolupracovala úzce s Mao-Ce-Tungem během druhé světové války a na jejím konci tajně podpořily Maovo vyhnání Čankajška a nacionalistů. OSS, která byla předchůdkyní CIA a pak ona sama věřily, že Mao bude mít stabilizující efekt.

Poradce Billa Clintona profesor politických věd na univerzitě v Georgetownu, Carroll Quigley vysvětlil ve své knize Tragédie a naděje, jak skupiny Anglo-Amerického kulatého stolu podporovaly každý druh autoritativních režimů, od komunismu po fašismus, aby zajistily centralizovanou vládou dominanci nad populací a plánovanou ekonomiku.

Elita jsou muži monopolu. Snaží se monopoly vytvářet a vládnout obyvatelstvu skrze hlaveň pušek. Ve svých písemnostech lídři NWO průběžně vršili chvály na zkorumpovaný čínský "komunistický" model.

V srpnu 1973, v článku napsaném Davidem Rockefellerem pro New York Times, Rockefeller otevřeně velebí a schvaluje Mao-Ce-Tungovy činy a oslavuje jeho syystém velení a ovládání.

"Ať už je cena čínské revoluce jakákoliv, viditelně je úspěšná nejen ve výrobě a oddané administrativě, ale také ve výchově k vysoké morálce a cílevědomé komunitě. Sociální experiment v Číně pod vedením předsedy Maa je jedním z nejdůležitějších a nejúspěšnějších v historii." David Rockefeller, New York Times, 10.srpna 1973

"Komunistická" Čína je modelovou společností pro Nový Světový Řád (NWO). Čína dostala více mezinárodních cen za svou politiku a formu vlády, než jakákoliv jiná země. V očích globalistických plánovačů je totalitní Čína budoucností.

Čína přijala děsivou politiku "jednoho dítěte" díky lobování ze strany konsorcia eugenických organizací, což zahrnuje Plánované rodičovství a OSN. Páry, které mají více než jedno dítě čelí vysokým pokutám a uvěznění. Praxe nucených potratů se v Číně spojila s přáním kultury mít chlapce, a to se nyní projevuje prohlubující se krizí, neboť je v populaci o 30 mil. více mužů než žen.

Čínský policejní stát nemilosrdně rozdrtil všechny formy disentu. Tajné církve, stoupenci Falun Kungm, stávkující dělníci v továrnách, ti vššichni jsou posíláni do táborů nucených prací. Jejich krevní skupina a tkáňové typy jsou katalogizovány v přípravě na sklizeň orgánů. Čínská vláda pak prodává orgány vězňů nejvyšší nabídce na světovém trhu. Pokud se bohatý zákazník rozhodne letět do Číny, vězeň je zabit a jeho orgány transplantovány. Pokud se orgány převážejí mimo zemi, vyjímají se v pojízdnch popravčích autobusech na cestě k čekajícímu letadlu.

Čínští sociální inženýři agresivně provádějí euthanasie starších lidí a postižených. Čína pouze sleduje plány globalistů pro svět. Ten samý systém úplné dehumanizace se tiše zavádí po celém světě.

"Depopulace by měla být prioritou zahraniční politiky směrem ke třetímu světu." Henry Kissinger, 1974

Odkud se tento způsob myšlení bere? Proč elity zabíjejí obrovské masy lidí a nikdo jim neklade odpor, když dosáhly, už totální kontroly. Jaká ideologie žene takového elitního psychopata?

Od Platńových časů před 2400 lety státní plánovači otevřeně proklamovali svou touhu mít pod kontrolou každý detail života prostých lidí. Od programů šlechtění rasy po masivní zabíjení nežádoucích, tento temný sen pokračoval po milénia.

pd