Extrakt z listu papáji je silnou zbraní proti rakovině

10.01.2013 18:37

 

Výskyt rakoviny roste, přestože se používají desítky milionů dolarů na “léčbu” rakoviny.
 
Zatímco vědci a mainstreamoví zdravotní odborníci vychvalují schopnost mainstreamové medicíny snižovat počty rakoviny, tak výzkum ukazuje, že je boj proti rakovině naprostým selháním.
Dobrou zprávou je, že boj proti rakovině začíná s konzumací některých potravin, které nabízí příroda a doplňků stravy, jako je kurkuma, zázvor nebo výtažek z listů papáji.
 
Studie provedená na University of Florida výzkumníkem Dr. Namem Dangem a jeho kolegy v Japonsku zdokumentovala silné protirakovinné účinky papáji a vliv na v laboratoři vytvořené nádory a bez  negativních následků jako u chemoterapie. Výzkumníci použili extrakt z listu papáji pro provedení studie, protirakovinné účinky se zvyšovaly s rostoucí dávkou extraktu. Navíc výzkum poprvé ukázal, že tento extrakt zvyšuje produkci Th1  cytokinů, které jsou klíčovou molekulou při signalizaci a velmi důležitým regulátorem imunitního systému.
“Na základě toho, co jsem viděla slyšel v klinickém prostředí, tak nikdo, kdo si vzal tento extrakt, nevykazoval známky toxicity; zdá se, že to můžete používat po dlouhou dobu – tak dlouho, jak je to účinné,” řekl Dang.
 
Pro studii výzkumníci použili 10 různých druhů rakoviny, včetně rakoviny děložního čípku, prsu, plic, jater a slinivky. V každém z těchto případů extrakt z listu papáji zpomalil růst nádorů. Navíc výzkumníci analyzovali vliv extraktu na produkci cytosinů a poznamenali, že by to mohlo být velmi užitečné k pomoci vůči zánětům, autoimunitním onemocněním a mnoha druhům rakoviny.
Prospěšné vlastnosti papáji jsou známy již po generace, ale teprve nyní získaly určitou pozornost. Některé léčivé vlastnosti papáji jsou:
- Prevence a léčba rakoviny a alergických onemocnění
- Revitalizace lidského těla
- Podpora kardiovaskulárního systému
- Zesílení imunitního systému
- Prevence vzniku šedého zákalu
- Zmírnění zánětu
- Pomoc při zácpě a nevolnosti
- Boj proti různým druhům rakoviny
Možná víte o mnoha potravinách, které bojují proti rakovině, přesto neváhejte a přidejte extrakt z listu papáji do svého arzenálu zdraví zlepšujících potravin.
 
 
Překlad článku Papaya Leaf Extract is a Powerful Cancer Fighter