Co je NWO

07.07.2012 08:44

 

NWO (New World Order) neboli Nový světový řád,je konspirační teorie,kde malá skupina mezinárodních elit kontroluje a manipuluje vlády,průmysl a mediální organizace po celém světě.Jako primární nástroj,který používá k ovládnutí národů, je systém centrálního bankovnictví.

Teorie tvrdí,že skupina konspirátorů financovala a v některých případech i způsobila většinu velkých válek za posledních 200 let.A to zejména prováděním útoků pod falešnou vlajkou,aby získala na svojí stranu veřejné mínění.Podle konspiračních teoretiků tato skupina napomohla k rozpoutání 1. a 2. světové války,války ve Vietnamu,stojí za útoky z 11.9.2001.

Také má rozhodující vliv na světovou ekonomiku a úmyslně způsobuje inflaci a krize.Podle této teorie se nalézají tajní agenti pracující pro Nový světový řád (NWO) ve vysokých funkcích ve vládách a průmyslu.Také manipulují s mainstreamovými masmédii,která mají za úkol vysílat hlavně neškodnou zábavu a udržovat lidi v nevědomosti.Za agenty Nového světového řádu jsou považováni mezinárodní bankéři,zejména vlastníci soukromých bank zapojených do Federálního rezervního sytému,Bank of England a jiných centrálních bank,a členové Rady pro zahraniční vztahy,Trilaterální komise a skupiny Bilderberg.NWO také má mít pod kontrolou nadnárodní a globální organizace,jako jsou Evropská unie,Organizace spojených národů,Světová banka,Mezinárodní měnový fond a navrhovaná Severoameerická unie.

Tato skupina konspirátorů touží dosáhnout jedné světové měny a jediné světové vlády.Někteří konspirační teoretici tvrdí,že chtějí lidem implantovat RFID čipy a uskutečnit tak tzv. čipovou totalitu nebo dokonce uměle redukovat lidskou populaci.

V rámci některých teorií se také uvádí,že do NWO jsou zainteresovány i různá tajná společenství, jako Ilumináti nebo Svobodní zednáři.

pd